Infinite Stone

infinite stone werking en betekenis, informatie
Infinite Stone uit Zuid Afrika

Werking Infinite Stone (Serpentijn soort)

Overal om ons heen zoeken negatieve energieën houvast. We doen er aardig wat op elke dag. Infinite Stone reinigt je van deze deprimerende donkere energieën. Het kristal haalt negativiteit en blokkades weg zodat de trilling van de lichamen verhoogt en zelfs de Kundalini weer activeert. Hierdoor zorgt de steen dat overvloed, liefde en rijkdom op je pad komen. Ook helpt deze magische steen tegen tal van fysieke pijnen en geeft het een sterke aarding aan lijf en psyche.

Infinite Stone Spiritueel

Spiritueel gezien een prachtig kristal. Heelt het etherisch lichaam en aura terwijl het ons innerlijk licht bewust maakt van negatieve energieën die aan ons hangen of zich een weg naar ons proberen te vinden. Vervolgens heeft dat licht de kans de energie te reinigen. Door de sterke aarding die het de onderste chakra’s brengt is het een ideale steen voor meditaties in de natuur. Brengt genezing in vorige levens.

Emotioneel

Infinite Stone geeft een steuntje in de rug bij problematiek waar we liever voor wegduiken. Iedereen heeft wel blinde vlekken of dingen waar we bewust niet doorheen willen. Deze krachtig helende steen ziet ze en leidt je er met milde hand doorheen. Ook overtuigingen, zelfmedelijden en grieven komen naar de oppervlakte zodat deze voor eens en altijd loslaten.

Infinite Stone Fysiek

Fysiek heeft deze sterk aardende steen enorme krachten. Het activeert de Kundalini en verhoogt de vibratie van het lichaam. Hierdoor lossen kleine pijntjes op en zorgt het voor een goede opname van vitaminen en mineralen. Ook voor DNA en cellulaire heling draait deze krachtpatser de hand niet om. Het stimuleert zelfs celregeneratie. Verder helend bij: hoofdpijn, krampen, misselijkheid, rugpijn.

Chakra

1e chakra (aarde, manifestatie, geslachtsklieren), 2e chakra (navel, bezitten & verrijken, bijnieren), 3e chakra (gevoelswarmte, plexus solaris, pancreas) en 4e chakra (hart, liefde & liefhebben, Thymus).

Gelukssteen

Infinite Stone trekt geluk, overvloed, rijkdom en een goede gezondheid aan. Wat wil je nog meer? Nou een beetje motivatie om aan ons nieuwe leven te beginnen bijvoorbeeld. Ook daar zorgt de steen gewoon even voor.

Sterrenbeeld

Allemaal.

Combinatie stenen

Mooi te combineren stenen zijn onder andere: Tripliet, Que Sera steen, Amazez Azeztuliet en Jade

Toepassingen

Leg de steen onder het hoofdkussen om slapeloze nachten of onrust tegen te gaan.

Vindplaats

Komt enkel in Zuid Afrika voor.

Weetjes Infinite Stone

Er hoort donker in de steen te zitten. Juist de Hematiet die door de steen heenloopt zorgt ervoor dat ze zo sterk negativiteit reinigt. Zie je een variant die enkel lichtgeel tot groen is, zonder het zwart? Dan is dit gewone Serpentijn.

Komt de steen niet uit Zuid Afrika dan krijgt deze vaak een andere naam. Zo staat de steen op internet veel omschreven als Gele Turkoois. Dit klopt natuurlijk niet. Het is een geel/groene Serpentijn variant met Hematiet en Chrysoliet. De vindplaats in Zuid Afrika geeft de steen haar extra krachten waardoor ze de naam Infinite Stone krijgt.

De chakra’s en sterrenbeelden die we in het artikel zetten daar doet de steen het best zijn werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn of haar werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Het is dan ook verstandig om altijd eerst een arts te consulteren en die aanwijzingen op te volgen.

Hieronder een kleine selectie uit onze webwinkel

Reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>