Kammereriet

Kammereriet palmstenenKammereriet palmstenen
Kammereriet palmstenen

Werking Kammereriet (met video onderaan bericht)

In het Aquariustijdperk (dat net begonnen is) verandert de mensheid als geheel. Kammereriet is een zeldzame steen die bij uitstek geschikt is die veranderingen te begeleiden. Het brengt helderheid in de geest, intuïtie en zelfs het hoger spirituele terwijl het ook nog eens aard. Een zeer bijzondere steen die de energie in het hartchakra losknoopt van de vele overtuigingen en koppelt aan spirituele waarheden. Een sterke verbinding met zowel Maria Magdalena- als de Christus-energie zorgt voor een enorme transformatie. Koppel daar een diepere meditatie, contact met engelen en sterke helende kwaliteiten aan en het is zeker: deze steen is een must have voor iedereen die het spirituele pad bewandeld of simpelweg gediend is van meer helderheid.

Spiritueel 

Zoals gezegd heeft Kammereriet de kracht om om een intens diepe meditatie te verzorgen. Houd de steen in de hand of leg hem op het 3e oog voor een heldere diepe meditatie. Het voordeel van de edelsteen is dat deze het hart opent en tegelijk de intuïtie vanuit het 3e oog verhoogt. Het wordt nog veel gekker want ook de kruin, het zielensterchakra en de hogere etherische chakra’s openen zich grif voor deze wonderlijke steen. Ook de aardse verbondenheid is een belangrijk thema voor deze steen. Waardoor licht (hoger spiritueel) en donker (aardse spiritualiteit) bij elkaar komen en er zo eindelijk balans is. Precies dat wat de mensheid mag gaan inzien in het Aquariustijdperk brengt deze wonderdoener dus. De leringen van wijsgeren als Christus, Magdalena, Boeddha en Quan Yin stromen als het ware via de hogere chakra’s ons bewustzijn in. Alles is één, donker en licht mogen samenvloeien en onze overtuigingen en angsten er op kunnen eindelijk losgelaten worden. Door deze samenvloeiing brengt de steen een grote helderheid in het bewustzijn en lijf. Met deze steen in de buurt worden helende capaciteiten enorm vergroot. Ook werkt de steen versterkend voor andere stenen. Een andere fijne eigenschap van deze zeer bijzondere steen is dat het de kracht heeft om de omstandigheden om iemand heen alvast langzaam aan te passen naar de werkelijkheid waar diegene heen hoort te gaan. Het helpt daarbij meteen met het veranderen van energie in het eigen zelf zodat die toekomst steeds sneller naar je toe getrokken wordt.

Emotioneel & Mentaal

Kammereriet staat zoals gezegd voor helderheid maar staat ook bekend om de rust en balans die het brengt. Neem de steen in de hand en merk meteen een nieuw soort evenwichtigheid door lijf en ‘psyche’ trekken. Prettige steen om negativiteit en toxische gedachten los te laten en flexibeler te zijn. Wij als mens hebben veel beperkende gedachten waardoor we proberen vast te houden en controle te krijgen. Deze prachtige edelsteen helpt om los te laten en simpelweg opener in het leven te staan. Niet in de laatste plaats doordat Kammereriet het hartchakra ontsluit. Vanuit rust en vrede is het leven nu eenmaal veel leuker.

Fysiek

Een krachtige fysieke heler ook Kammereriet. Het balanceert de beide hersenhelften en brengt het mentale in contact met het fysieke waardoor gemakkelijker door blokkades kan worden gegaan. Een betere opname van vitaminen en mineralen is natuurlijk altijd gewenst, terwijl de steen daarnaast ook nog eens ontzurende en ontgiftende kwaliteiten heeft. Tegelijk zorgt het ook nog eens voor een goede darmflora en is het heilzaam bij pijnlijke spieren en gewrichten.

Zwanger worden met Kammereriet

Ook is Kammereriet een goede hulp voor vrouwen die zwanger willen worden. Het verhoogt de fertiliteit en werkt helend en rustgevend voor de baarmoeder.

Chakra’s

Aardesterchakra, 1e chakra (basis, manifestatie, geslachtsklieren), 4e chakra (liefde & liefhebben, hart, thymus), 6e chakra (Voorhoofd, intuïtie), 7e chakra (kruin, overgave & geloof) en alle hogere spirituele chakra’s.

Sterrenbeeld

Vissen (geboortesteen), Schorpioen, Kreeft, Tweelingen en Stier.

Vindplaats

Turkije, Finland, Noorwegen en Zweden.

Combinatiestenen

Kammereriet kan je natuurlijk ook erg goed gebruiken in combinatie met andere stenen. Samen is altijd gezelliger. We hebben een paar leuke combinaties voor je op een rij gezet.

Goede toevoegingen aan de steen voor een krachtige healing combo zijn: Mosagaat, Blauwe Calciet, Malachiet en Kunziet

Stenen waarmee een samenwerking het 3e oog extra versterkt zijn: Dumortieriet, Sodaliet en Lapis Lazuli

Voor een diepere meditatie werkt Kammereriet graag samen met: Mangano Calciet en Celestien

Samenstelling

Heeft onder andere Chloriet en Chromium in zich.

Etymologie

De steen is vernoemd naar de Russische professor August Alexander Kammerer.

De chakra’s en sterrenbeelden die we in het artikel zetten daar doet de steen het best zijn werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn of haar werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Het is dan ook verstandig om altijd eerst een arts te consulteren en die aanwijzingen op te volgen.

Vlog van Jochem over Kammereriet

Reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>