Kiwi Jaspis

Kiwi Jaspis betekenis, werking, spiritueel, kopen, happy spirit
kiwi jaspis stenen

Werking Kiwi Jaspis

Kiwi Jaspis is een steen die bij uitstek geschikt is voor healers, raadgevers, therapeuten en iedereen die met de zorg voor anderen bezig is. Dit omdat de steen negatieve energie verwijdert, aardend werkt en de chakra’s en aura continu reinigt en rust geeft. De steen brengt balans, daadkracht en een liefdevolle benadering. Een allrounder die op elk vlak uitblinkt.

Spiritueel

De steen is gelinkt aan de energie van de planeet Venus, de planeet van de liefde. Het laat zich al raden deze sterke heler heeft een sterke band met het hartchakra. De steen is tevens verbonden met de natuur, en natuurwezens zoals feeën en elfen. Kiwi Jaspis maakt sjamanistische reizen duidelijker, helpt bij het pendelen en herinneren van voorspellende dromen. Maar de steen heeft nog veel meer krachtige eigenschappen die voor eenieder bruikbaar zijn.

Emotioneel & Mentaal

Kiwi Jaspis is een steen die voeding geeft, steun biedt in tijden van stress en alle aspecten van het leven verenigt. Een goede steen voor mensen die van rechtvaardigheid houden. Hij geeft moed om moeilijke problemen aan te pakken en bevordert organisatorische vaardigheden. Deze steen bevordert het emotionele evenwicht en laat de geest even ‘pas op de plaats’ maken. Hiermee bevorderend dat de eigen identiteit gevonden wordt en de kans krijgt door te groeien. De steen heeft een kalmerende invloed op lichaam en geest.

Fysiek

Goed bij elektrosmog, straling, langdurige ziekte, spijsvertering en problemen met de geslachtsorganen. De steen helpt bij seksuele disfunctie en verlengt seksueel genot door het ondersteunen en opnieuw bekrachtigen van het fysieke lichaam. Kiwi Jaspis werkt aardend en geeft daadkracht, goed voor het basischakra, ook zorgt hij voor vreugde, hij ontgift en werkt erg goed op de zonnevlecht en het hartchakra.

Samenstelling Steensoort

“Kiwi jaspis” is een gesteente (micro-graniet), bestaand uit Albiet, Orthoklaas, een kleimineraal, Kwarts en Muscoviet.

Sterrenbeeld

Kreeft, Maagd, Ram, Schorpioen en Stier

Chakra Kiwi Jaspis

4e chakra (hart, liefhebben), 5e chakra (keel, ordenen & creëren), 6e chakra (3e oog, intuïtie), 7e chakra (kruin, overgave & geloof)

Vindplaats

Nieuw- Zeeland en Tasmanië

N.b. Natuurlijk zijn de stenen niet enkel voor de hier genoemde sterrenbeelden en chakra’s maar doen ze ook voor anderen hun werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Raadpleeg daarom altijd eerst een arts.

Hieronder een kleine selectie uit onze webwinkel