Kyaniet (Distheen)

Werking Kyaniet (Distheen)

"werking

Kyaniet (ook wel Distheen genoemd) is een steen voor Lichtwerkers en iedereen die veel met spiritualiteit bezig is. De blauwe edelsteen maakt een krachtige meditatie mogelijk doordat het helpt met afstemmen. De steen versterkt zelfs hoogfrequente energie. Het kristal versterkt of legt contact met spirituele gidsen en andere lichtwezens. Verder versterkt het dromen, zorgt het dat boodschappen beter doorkomen, aardt spirituele vibraties en geeft een enorme boost in spirituele vooruitgang.

Spiritueel

Kyaniet is echt een geweldige steen voor iedereen die het spirituele pad is ingeslagen en (nog) meer wil zien, voelen en doorkrijgen. Het laat spirituele energie zich meester maken van het ego. Spirituele vibraties worden geaard terwijl het integriteit en kunde tot stand brengt. Het brengt de chakra’s op een lijn met de verschillende lichamen en reinigt de meridianen. De edelsteen brengt spirituele waarheid.

Emotioneel & Mentaal

Kyaniet laat de waarheid spreken waardoor angsten en andere blokkades vervliegen. De steen opent het keelchakra waardoor zelfexpressie, communicatie en het creatie proces op Aarde worden aangewakkerd. Verder verwijdert het illusies, obstakels, woede, stress en frustratie. De krachtig helende steen geeft de kracht om logisch en rationeel te denken zonder hierbij hogere spirituele waarheden uit het oog te verliezen. Het maakt daarnaast inzichtelijk hoe de eigen zelf bepaalde situaties heeft gecreëerd en hoe deze op te lossen.

Fysiek

Het kristal herstelt Chi in het fysieke lichaam en de organen. Ook behulpzaam bij spierziekten, koorts, schildklier, bijschildklier, keel, bijnieren, het urogenitale stelsel, hersenen, pijnstillend, bloeddruk verlagend, hoge bloeddruk, infecties, helpt afvallen, overgewicht, motoriek, brengt Yin & Yang in evenwicht.

Verzorging

De steen kan slecht tegen water, de steen houdt daarnaast geen negativiteit vast waardoor er geen reiniging benodigd is.

Chakra’s

Alle chakra’s met een sterke werking op het 7e chakra (kruin, overgave & geloof), 6e chakra (intuïtie, 3e oog), 5e chakra (keel, ordenen & creëren), 4e chakra (hart, liefhebben).

Kleuren

De zwarte variant brengt de chakra’s op een lijn en aardt het lichaam tijdens of na meditatie.

Blauwe Kyaniet versterkt stem en geneest keel en strottenhoofd. Geweldige steen voor zij die veel communiceren en zangers.

Roze met Witte Kyaniet en Rookkwarts

Roze met witte Kyaniet combineert het heldere witte licht van ‘al dat is’ met de liefdesstraal en brengt creativiteit. De steen zorgt dat trauma’s op eigenliefde en seksualiteit liefdevol geheeld worden. Sowieso een steen die naast krachtige meditaties en afstemmingen juist het stukje liefde aanpakt. De roze variant laat zien dat we allemaal met elkaar verbonden zijn in liefde door de combinatie met de Witte Kyaniet wordt daar meteen de bron bijgehaald. Een enorm sterke combinatie steen voor iedereen die spirituele en emotionele ontwikkeling wenst.

Angsten worden doorbroken en het geloof in jezelf weer gerestaureerd. Het zorgt naast zelfvertrouwen ook voor zelfinzicht en een beter begrip voor anderen. Verder bezit het alle andere eigenschappen die Kyaniet (Distheen) met zich meedraagt. De aanwezigheid van Rookkwarts zorgt ervoor dat de steen nog krachtiger is in hulp bij trauma’s, angsten en verslavingen. Vooral bij stoppen met roken of drinken is dit een onmisbare steen. Speciaal is ook juist die aanwezigheid van het aardse Rookkwarts wat de steen uitermate geschikt maakt voor sjamanisme en andere diep-aardse spiritualiteit. De Kyaniet zorgt dan juist weer voor de aanwezigheid van ‘hogere’ spiritualiteit. Een zeer speciale en interessante variant.

N.b. Natuurlijk zijn de stenen niet enkel voor de hier genoemde sterrenbeelden en chakra’s maar doen ze ook voor anderen hun werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Raadpleeg daarom altijd eerst een arts.

Hieronder een kleine selectie uit onze webwinkel