Lemurisch IJskristal

informatie pagina lemurisch ijskristal, werking, betekenis
Lemurisch IJskristal trommelstenen

Werking Lemurisch IJskristal

De energie van Lemurische IJskristallen is sterk verbonden met de planeet Venus en het oude Lemurië. Al in het oude Lemurië gebruiken de Lemuriërs de kristallen als genezingsinstrument in de speciaal daarvoor opgerichte genezingstempels.  De energie is zeer krachtig en helpt met het zuiveren en sterker maken van het hartchakra, verhoogt bewustzijn en helpt het innerlijk licht te vergroten. Ze geven een gevoel van vrede en innerlijke stilte en zijn daarom heel behulpzaam bij het mediteren. De steen verlicht bij stress en opent de geest om innerlijke hulp en inspiratie te ontvangen.

Spiritueel

De krachtig helende kristallen helpen het “helder-weten” te ontwaken. Ook komt het voor dat mensen ze kennen onder de naam Licht Kristal. Natuurlijk een verwijzing naar het intense licht dat deze stenen herbergen. Dit licht is gemakkelijk te gebruiken voor heling. Vertel de steen waar de energie heen mag en deze versmelt met liefde en maakt zo heling mogelijk. Verbind met de kennis van deze oeroude steen en verkrijg de wijsheid die ook verbonden is met helingtempels uit Lemurië. Laat je onderwijzen in mystieke genezingskunsten en ervaar de enorm hoge lichtfrequentie die het Lemursich IJskristal in zich draagt. Dit zijn niet voor niets Ascensiekristallen.

Emotioneel & Mentaal

De hoge lichtintensiteit van de steen vergroot ook de capaciteit van de hersenen en ons bewustzijn wat een gevoel van vreugde geeft. Dit kristal geeft nieuwe hoop, groei, geloof en goddelijk vertrouwen. Lemurisch IJskristal leert je af te stemmen op de Aarde-energie en zorgt ervoor dat je de wisselingen in energie beter aankunt. Hij helpt je klaar te maken voor de energetische veranderingen die op Aarde plaatsvinden en hierdoor je paranormale gave te ontwikkelen. Wanneer je met dit kristal mediteert, laat je lichaam oude energie uit de cellen los, zodat je lichaam in volmaakte staat kan komen, waarmee oude conditioneringen, afweermechanismen en oude ego-stukjes kunnen worden losgelaten.

Fysiek

Lemurisch IJskristal verzacht lichamelijke klachten en heeft een extra sterke werking bij hoofdpijn, stress, rugklachten, longen, schouders, reuma en artritis.

Toepassingen

De stenen zijn uitermate geschikt voor o.a. leggingen maar ook te gebruiken als “doorstromers” voor meer energie.

Chakra

Allen.

Sterrenbeeld

Lemurisch IJskristal past bij alle sterrenbeelden.

Reinigen

Liefst met water of maanlicht.

Lemurisch IJskristal weetjes

De stenen zijn ook bekend onder de naam Laser Kristal en Licht Kristal.

De chakra’s en sterrenbeelden die we in het artikel zetten daar doet de steen het best zijn werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn of haar werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Het is dan ook verstandig om altijd eerst een arts te consulteren en die aanwijzingen op te volgen.

Hieronder een kleine selectie uit onze webwinkel