Maligano Jaspis

Maligano Jaspis trommelstenen uit Maligano in Sulawesi Indonesië
Maligano Jaspis trommelstenen uit Maligano, Sulawesi, Indonesië

Werking Maligano Jaspis

Maligano Jaspis is een pas in 2011 ontdekte steensoort te Maligano, Sulawesi. Zulke nieuwe steensoorten die rond het begin van het Aquariustijdperk zijn ontdekt trekken altijd meteen onze interesse. Want waarom komen ze precies nu onder onze aandacht? Misschien omdat ze juist nu enorm behulpzaam kunnen zijn. Een blik op de esoterische werking van deze steen lijkt die visie te bevestigen. De steen brengt overvloed, geeft een re-birthing ervaring voor de geest en het aura en zorgt er voor dat haar drager meer naar de natuur trekt en materie steeds minder interessant gaat vinden. Het brengt een sterke band met devische (elfen, bosgeesten, et cetera) rijken en helpt lagen van het zelf die niet langer dienend zijn weg te halen.

Spiritueel

Maligano Jaspis transformeert onze geest van binnenuit. Het geeft ruimte voor de vreugde en het licht die ieder binnen in zich draagt. Het pelt lagen van het zijn af die we simpelweg niet meer nodig hebben. Hierdoor lijkt het aura een soort hergeboorte te ondergaan. Alsof een wat doffe auto door de wasstraat gaat. De steen helpt om weer plezier in deze wereld te vinden. Om niet enkel te concentreren op alle ellende maar juist al het goede te zien. Geluk komt van binnenuit. Er is een sterke binding met de natuur door de aanwezigheid van Dendriet in de steen. Sowieso is het land van herkomst Indonesië een land waar veel meer op gevoel dan op ratio wordt geleefd. Dingen zijn gewoon. De steen helpt om minder materialistisch te zijn, niet meer zoveel in het hoofd te zitten en alles gewoon lekker te laten zijn. Genieten en in het nu zijn.

Emotioneel & Mentaal

Laagjes van het zijn afpellen noemden we net al even. We bedoelen hiermee dan het geestelijk zijn, het ego. Iets dat ook gewoon belangrijk is, maar wel een onderdeel van ons dat aan verandering onderhevig is nu het Aquariustijdperk in zijn volle glorie is verschenen. Lagen die niet langer dienend zijn in dit tijdperk worden voorzichtig weggehaald. De ballast die deze lagen op emotioneel, mentaal en psychisch vlak hebben heeft nu de kans op te lossen. Negatieve patronen en slechte gewoonten ontstaan door die lagen kunnen nu dus ook losgelaten worden. De steen maakt voorts bewust van de omgeving en haar invloed op jezelf. Of eigenlijk, waarom heb jij deze omgeving geschapen/uitgekozen. Hebben de mensen in de directe omgeving nog wel een positief effect? Is de omgeving überhaupt dienend? Welke keuzes er ook gemaakt mogen worden? Maligano Jaspis maakt ze inzichtelijk. Ook een grote hulp bij eet problematiek. We eten veelal gewoon teveel en ongezond, deze steen helpt een handje. Ook bij dwangneuroses, borderline en autisme is dit een fijne steen.

Fysiek

Ook fysiek heeft Maligano Jaspis een mooie invloed. Zo is het behulpzaam voor de nieren, het hart, het immuunsysteem, de alvleesklier en de longen. Het helpt om onrust uit het lijf te verdrijven en heeft een positieve invloed op stress-gerelateerde klachten. Last van nek- of rugklachten? Deze steen helpt graag. Ook de ogen, neus en oren zijn gebaat bij deze krachtige genezer.

Samenstelling & Herkomst Maligano Jaspis

De steensoort is voor het eerst gevonden in 2011 bij het kleine dorpje Maligano in Sulawesi te Indonesië. Het is de enige vindplaats ter wereld. De steensoort bestaat uit Jaspis, Agaat, Dendriet en soms wat Rhyoliet. Jaspis kan in allerlei kleuren aanwezig zijn: blauw, rood, oranje, geel, beige en grijs. De Agaat loopt er als een zilvergrijze rivier doorheen maar er kunnen soms een paar stukken Kersenbloesem Agaat tussendoor schieten. De zwarte banden zijn van Dendriet.

Chakra

1e chakra (basischakra, manifestatie, geslachtsklieren), 2e chakra (heiligbeen, bezitten & verrijken, bijnieren), 3e chakra (solar plexus, gevoelswarmte, alvleesklier)

Sterrenbeeld

Maligano Jaspis heeft een sterke werking op alle sterrenbeelden en kent geen favorieten hoewel Schorpioenen, Stieren en Leeuwen zich vaak extra aangetrokken voelen tot de steen.

N.b. Natuurlijk zijn de stenen niet enkel voor de hier genoemde sterrenbeelden en chakra’s maar doen ze ook voor anderen hun werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Raadpleeg daarom altijd eerst een arts.

Hieronder een kleine selectie uit onze webwinkel

Reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>