Mangano Calciet

Mangano Calciet uit Pakistan, top kwaliteit!
Mangano Calciet uit Pakistan, topkwaliteit!

Werking Mangano Calciet

Mangano Calciet brengt vrouwelijkheid vol zachtheid. Niet enkel voor vrouwen. Voor iedereen die het vrouwelijke deel in zichzelf weer de aandacht die het verdient durft te schenken. Veel mensen hebben juist het vrouwelijke stuk weggedrukt uit angst voor zwakte. Het is juist dit stuk dat ons vol in de liefde voor onszelf en alles om ons heen laat staan. Deze prachtige zachtroze steen laat het ons herinneren en voelen daarmee de vele blokkades eromheen trachtend af te breken. Problemen met het hartchakra? Dan is Mangano Calciet de aangewezen helper. Omdat de steen zo’n sterke band met het hart heeft, wordt ze ook veel gebruikt voor heling op afstand.

Spiritueel

De steen heeft een sterke verbinding met engelen, Quan Yin, Maria Magdalena en Isis. Ook heelt het oude blokkades, centreert het zijn en laat weer genieten. Van innerlijk kind, naar eenzaamheid tot aan heimwee: Mangano Calciet draagt haar steentje bij.

Emotioneel & Mentaal

Deze roze Calciet vorm brengt balans, stabiliteit, vermindert zorgen, rust, harmonie en liefde. Ook ideaal voor mensen met ADHD, narcistische- of autistische klachten omdat het kristal empathie bevordert en helpt om emoties te uiten. Leg de edelsteen in een praktijkruimte of andere kamer waar veel emoties worden beleefd en ze brengt balans. Daarnaast een goede hulp tegen nachtmerries. Leg het in de slaapkamer voor een goede nachtrust en dromen vol zachtheid.

Fysiek

Ook fysiek is Mangano Calciet een steen van heelheid. De gezondheid is enorm gebaat bij haar zachte weldadige heling. Onder de betere healers een graag gebruikte steen. Maag, darmen, verwondingen, opname van mineralen en dan met name calcium, spierontspannend, bloedsomloop, botten, longen en schildklier.

Chakra

6e chakra (inzicht & intuïtie, 3e oog, hypofyse), 5e chakra (creëren & ordenen, keel, schildklier), 4e chakra (liefde & liefhebben, hart, thymus) en 2e chakra (bezitten & verrijken, navel, bijnieren).

Sterrenbeeld

Alle sterrenbeelden.

Vindplaats Mangano Calciet

Belangrijke vindplaatsen zijn: Pakistan, de Verenigde Staten, Brazilië, Italië, Mexico en Duitsland.

N.b. Natuurlijk zijn de stenen niet enkel voor de hier genoemde sterrenbeelden en chakra’s maar doen ze ook voor anderen hun werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Raadpleeg daarom altijd eerst een arts.

Hieronder een kleine selectie uit onze webwinkel

Reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>