Mariaglas (heldere seleniet)

mariaglas (heldere seleniet)
mariaglas (heldere seleniet)

Mariaglas in onze webshop kopen of bekijken? klik hier

Mariaglas

Mariaglas is een zeer zuivere vorm van Seleniet. Staat Seleniet al bekend om haar sterke connectie met engelen; Mariaglas maakt deze nog sterker. Het zorgt voor een heldere geest en opent het derde oog, kruinchakra en zielenster-chakra (boven het hoofd).

Mariaglas opent het engelenbewustzijn zodat inspiratie van hogere wezens duidelijk doorkomt. De steen brengt rust, liefde en een intens wit licht. De krachtig helende steen brengt trauma’s naar het licht en geeft de kans op volgende stappen in de evolutie van mens naar lichtwezen.

De helder vibrerende steen werkt goed samen met alle andere stenen. Het zet ze in het licht en vergroot de capaciteiten. Deze zeer heldere Seleniet vorm ontlaadt negatieve energie van andere stenen en laadt ze ook weer op.
Mariaglas is ook uitermate geschikt voor kristalhealings op afstand. Plaats een foto van iemand die healing nodig heeft op of onder de steen en vraag de steen haar werk te doen. Engelen zullen hulp bieden.

De naam ‘Mariaglas’ komt niet enkel door de connectie met engelen. Vroeger werd de heldere Selenietvariant gebruikt als licht doorlatende platen in kapelletjes. Achter het heldere Seleniet werd dan een Mariabeeldje gezet.

N.b. Natuurlijk zijn de stenen niet enkel voor de hier genoemde sterrenbeelden en chakra’s maar doen ze ook voor anderen hun werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Raadpleeg daarom altijd eerst een dokter.

De benamingen die we bij de chakra’s gebruiken zoals overgave & geloof. Zijn afkomstig uit de Trance Healing. We gebruiken ze omdat het volgens ons de lading perfect dekt. Via Happy Spirit zijn ook cursussen Trance Healing te volgen. Trance Healing op Happy Spirit