Mookaiet

Werking Mookaiet

Mookaiet werking
Mookaiet

Mookaiet is een van de heilige Aboriginalstenen. Daar is hij veelal onderdeel van sjamanistische rituelen. De steen wekt Moeder Aarde en laat ons in contact treden met haar. Verder wekt hij verlangen naar nieuwe ervaringen en zorgt voor een diepe rust. De steen moedigt beweeglijkheid en flexibiliteit aan en wijst je de weg naar het maken van de juiste keuze. Werkt fysiek stabiliserend, versterkt het immuunsysteem, geneest wonden en zuivert het bloed. Ideale steen ook bij depressie.

Spiritueel

Dit magische kristal versterkt paranormale vermogen en is een graag geziene gast bij ceremonies. De steen haalt de diepste sjamanistische lagen naar boven waardoor communicatie met Moeder Aarde en de wezens aldaar een fluitje van een cent is. De steen laat op de eigen intuïtie vertrouwen wanneer nodig. Ook kan het helpen de juiste keuze te maken. Krachtig aardende steen ook die voedend en reinigend werkt voor het aura.

Emotioneel & Mentaal

Lijkt het leven even helemaal vastgedraaid? Mookaiet laat licht aan het eind van de tunnel zien. De steen brengt rust, hoop en een nieuwe kijk op dingen voor mensen die emotioneel vast zitten. Uit de put het licht in dus. Daarnaast geeft de steen zelfvertrouwen, eigen liefde en daadkracht. Logisch dus dat hij helpt om een nieuw lichter leven te beginnen. Tevens helpt hij bij het verwerken van oude, zware emoties. De steen is ook een betrouwbare hulp bij slaapproblematiek en schenkt zelfs vrolijke, fijne dromen.

Fysiek

Mookaiet is een sterke fysieke reiniger en heler. Het immuunsysteem is met 1 a 2 weken een stuk sterker, het bloed gezuiverd en maag en darmen ontspannen. Eigenlijk heeft het hele verteringssysteem baat bij deze krachtpatser. Vermoeide benen, nekkramp of een whiplash? Deze roodgele rots in de branding helpt graag. Ook bij fysieke wonden is het een sterk helende steen.

Chakra

1e chakra (manifestatie, geslachtsorganen), 2e chakra (bezitten & verrijken, bijnieren) & 3e chakra (gevoelswarmte, zonnevlecht, plexus solaris, alvleesklier)

Verzorging Mookaiet

Is op elke manier te reinigen.

Gebruik

Draag de steen gedurende langere tijd bij het lichaam omdat hij wat tijd nodig heeft om de werking af te geven.

Sterrenbeeld

Boogschutter, Maagd, Ram, Schorpioen, Steenbok en Vissen.

N.b. Natuurlijk zijn de stenen niet enkel voor de hier genoemde sterrenbeelden en chakra’s maar doen ze ook voor anderen hun werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Raadpleeg daarom altijd eerst een arts.

Hieronder een kleine selectie uit onze webwinkel