PHI Vogel kristallen

Bergkristal en Rookkwarts Phi Vogel Kristal
Bergkristal en Rookkwarts Phi Vogel Kristal

Voor alle producten in de webshop die uit Phi Vogel Kristallen bestaan of het bevatten klik hier.

Werking Phi Vogel kristallen

Phi kristallen, ook wel Vogel Extractie Kristallen, zijn bijzondere healinginstrumenten. Ze zijn zeer krachtig doordat ze het licht op een speciale manier focussen. De Phi kristallen verhogen de trilling van lichaam en geest. De kristallen zijn verbonden met liefde, het hartchakra en het verkrijgen van innerlijke balans. Door hun vorm kunnen ze de liefdesfrequenties versterken en versturen. De kristallen kiezen zelf hun gebruiker uit. Als lichtwezen word je vanzelf aangetrokken door het kristal dat jou heeft uitgekozen. De kristallen bezitten intelligentie en kunnen die ook overdragen.

Het leren omgaan met de kristallen is een factor. Eigenlijk dien je het kristal te leren kennen. Begin met een contact van 5 minuten en breidt dit langzaam uit. Oude vastgeroeste frequenties lossen op als sneeuw voor de zon en het zelfhelend vermogen zal toenemen.

Afkomst Phi kristallen
Er wordt wel gezegd dat deze kristallen een duidelijke link met Atlantis hebben. Deze zeldzame kristallen werden daar gebruikt omdat deze door hun bijzondere vorm licht konden versterken. Kristallen werden gebruikt om energie op te wekken, maar deze energieën waren zo krachtig dat niet iedereen deze verantwoordelijkheid nog kon hanteren. Doordat men na het vergaan van Atlantis niet meer respectvol met deze energieën om kon gaan zijn ze verdwenen. Ze zijn pas aan het eind van de vorige eeuw weer tevoorschijn gekomen.
De Phi kristallen worden gemaakt van de zuiverste Bergkristal. Sommige Phi kristallen bestaan uit rookkwarts met Bergkristal, ze zijn wat zeldzamer en erg gewild. Bij Happy Spirit krijgen we ze gemixed binnen en is het dus nooit te zeggen wanneer we er hoeveel krijgen. Vaak zit er geen enkele Phi Vogel kristal met Rookkwarts bij.

Chakra’s

Past bij alle chakra’s, met name kruinchakra (7e, verbinding met hoger bewustzijn)

Verzorging

Gebruik geen (Himalaya of zee)zout om het kristal te reinigen.
Het gebruik van klankschalen in de buurt van het kristal kan het kristal beschadigen door de hoogte van de tonen.
Het kristal hoort bij degene die het aanschaft, dus leen het niet uit aan anderen.