Quantum Quattro werking

"<yoastmark

Werking Quantum Quattro

Quantum Quattro heeft naast een viertal speciale mineralen (Shattukiet, Dioptaas, Malachiet en Chrysocolla) op Rookkwarts ook tal van bijzondere werkingen. Het wordt wel de steen van de liefde genoemd. Het trekt nieuwe relaties aan, zorgt dat bestaande partnerschappen zich ontwikkelen en is een enorm krachtige genezer bij liefdesverdriet. Sowieso is het een steen die bij alle hartzeer enorm krachtige werkt. Daarnaast is het ook een zeer spirituele steen. Het beschermt tijdens het channelen tegen entiteiten en zorgt voor een heldere visie bij welke spirituele oefening dan ook.

Spiritueel

De steen zorgt voor balans in de chakra’s, aura en geest. In het aura zorgt deze helende steen ook meteen dat er geen negativiteit meer vat kan krijgen en probeert het trauma’s uit vorige levens op te ruimen. De steen helpt bij het loslaten van zeer vastzittende negatieve overtuigingen en patronen.

Emotioneel & Mentaal

Quantum Quattro zorgt voor een positieve kijk. Zo verhoogt het eigenwaarde en eigen liefde en heeft het de kracht om bindings- en verlatingsangsten te bevechten met pure liefde. Verder zorgt  het voor gemakkelijker, lichter leven en geeft energie en zin. Dit doet het onder meer door eerst de negatieve overtuigingen en emoties te verwijderen.

Fysiek 

Ook fysiek draagt deze wonderdoener zijn steentje bij. Het heeft, hoe kan het ook anders, een sterke helende werking op het hart en brengt het lichaam weer in balans. Het kristal heeft een sterk reinigende werking. Het ontgift naast emoties ook het lichaam. Werkt helend bij: cel-stoornissen, de zuurstoftoevoer, alvleesklier, insuline, schildklier, thymus, ziekte van ménière, stofwisseling, migraine, pijn, hoge bloeddruk, vermoeidheid, shock, zuurstoftoevoer in het bloed, misselijkheid, lever, nieren, spijsvertering, spijsverteringskanaal, PMS, verslaving, stress, artritis, maagzweren, spierkramp, miasma’s, spierversterking, infecties en menstruele klachten.

Verzorging Quantum Quattro

Quattro Quantum kan beter niet te veel aan water en (fel) zonlicht blootgesteld worden.

Chakra

Werkt in op alle chakra’s.

Vindplaats

De steen wordt in Namibië gevonden.

De chakra’s en sterrenbeelden die we in het artikel zetten daar doet de steen het best zijn werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn of haar werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Het is dan ook verstandig om altijd eerst een arts te consulteren en die aanwijzingen op te volgen.

Hieronder een kleine selectie uit onze webwinkel