Red Healer Lemurian (Hematoide Kwarts)

werking informatie en betekenis spiritueel rode kwarts
Red Healer kwarts ruwe cluster

Werking Red Healer Lemurian (Hematiet in kwarts)

Red Healer Lemurian is een krachtige genezer, veel gebruikt bij healingsessies en meditaties. Ook voor gronding tijdens astrale reizen of sjamanistische rituelen is het een fijne vriend. Zuivert de energie en het fysieke lichaam. Naast helende capaciteiten is het een goede steen om contact te maken met spirits en transformeert het zelfs negatieve energie naar positieve. De steen draagt de stabiliserende kracht van Hematiet en de krachtige frequenties van kwarts in zich. Deze steen helpt manifesteren op Aarde, grondt krachtig, haalt negativiteit weg en helpt zelfs met problemen als overgewicht of woedeaanvallen. Ook een ultiem krachtig kristal om andere kristallen meer kracht en aarding te geven.

Spiritueel

Dromen of intenties? Red Healer helpt om deze stevig gegrond neer te zetten. Dat wat in de spirituele lichamen afspeelt naar Aarde halend zodat de realiteit zich aanpast aan de gedachten die je hebt. De steen verbindt het stuitchakra met de Aardester (chakra onder de voeten) zodat aan eindeloos gezweef een einde wordt gemaakt. Spiritualiteit is vanaf nu veilig en gegrond. Door deze connectie met de Aarde laat bij een teveel aan energie (bijvoorbeeld ADHD) deze los in de Aarde of vult aan bij tekorten. Daarnaast is het een Zoekersteen. Hij helpt vinden wat je zoekt in welk aspect van het leven dan ook. Kundalini-energie aanvullen? Leg een stukje Red Healer onderaan je ruggengraat terwijl je de lotushouding (kleermakerszit) aanneemt. Houd de rug recht en voel de Kundalini-energie stromen. Ook kent het Lemurische kristal door de aanwezigheid van Hematiet een sterk afwerende werking tegen negativiteit en negatieve entiteiten. Meer dan beschermend en aardend want ook juist een steen die je open stelt naar het hoogste en grenzen laat verleggen. Contact met de Andere Zijde wordt simpel versterkt met deze krachtpatser.

Emotioneel & Mentaal

Het Red Healer kristal brengt levenskracht, vitaliteit, dynamiek en pure power. Het zorgt voor blijdschap en een vergrootte wil om te leven. De connectie met Moeder Aarde zorgt dat je echt hier bent en ook wil zijn. Ook haalt het extremen weg. Zo is het ideaal bij seksverslaving of juist een totale afkeer ervan. Ook woede, angst en apathie zijn gebaat bij deze steen. Ook ideaal bij gewichtsproblematiek en/of een lage productiviteit in het leven. Een steen ook die helpt om te focussen. Zelfs zo sterk dat het een goede vriend is bij het neerzetten van intenties. Het kristal helpt om de hoogste capaciteiten te behalen. Tevens versterkt het de ratio en trekt het succes en geld aan.

Fysiek

Ideale steen tijdens het herstel van een ziekte of operatie. Ook terwijl je lijdt aan chronische of ernstige ziekten een grote hulp. Red Healer laadt je energetisch op en zorgt voor een lijf in harmonie. Geeft kracht en vitaliteit.

Red Healer Lemurian of Red Healer?

De toevoeging Lemurian draagt de steen als hij gevonden is op een van de plekken waar de oude Lemuriërs volgens de overlevering hebben gewoond of de grond hebben gezegend. Die stenen hebben extra kracht. Op onze website kun je dus aan de toevoeging Lemurian zien dat de stenen Lemurische invloed hebben en dus extra krachtig zijn! Brazilië is een van de bekendste en krachtigste vindplaatsen.

Chakra

1e chakra (Manifestatie, geslachtsklieren, basis), Aardester chakra, Stuitchakra.

Sterrenbeeld.

Past bij alle sterrenbeelden.

Vindplaats

Onder andere Marokko, Brazilië en Madagaskar.

Samenstelling

Red Healer is een verbinding van IJzer, Hematiet en Bergkristal.  Het zuiverende en energetisch reinigende van Bergkristal gecombineerd met de kracht en manifesterende waarden van IJzer en Hematiet dus.

De chakra’s en sterrenbeelden die we in het artikel zetten daar doet de steen het best zijn werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn of haar werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Het is dan ook verstandig om altijd eerst een arts te consulteren en die aanwijzingen op te volgen.

Hieronder een kleine selectie uit onze webwinkel

Reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>