Robijn in Kyaniet

Robijn in Kyaniet gepolijste stenen en hun betekenis en werking
Robijn in Kyaniet gepolijste stenen

Werking Robijn in Kyaniet

Robijn in Kyaniet, de beiden steensoorten lijken geschapen voor elkaar. Robijn zet aan tot het volgen van het hart terwijl Kyaniet voor innerlijke rust zorgt. De eerste is vurige hartstocht, liefde, passie en geluk de tweede: helderheid van geest, eerlijkheid, zelfexpressie en communicatie. Alle eigenschappen die naadloos aansluiten en beiden stenen in combinatie met elkaar velen malen evenwichtiger maken, de steen leert spreken en denken vanuit het hart.

Spiritueel

Daarnaast heeft de steen ook grote spirituele voordelen en schenkt het geluk en welvaart. Robijn in Kyaniet geeft de passie en helderheid om hogere inspiratie te krijgen en er op te reageren. De steen zorgt tevens voor een zo open geest dat paranormale krachten en intuïtie enorm worden verhoogd. Fijn is de band tussen de Aarde (Robijn) en de hogere dimensies (Kyaniet). Hierdoor is het mogelijk om stevig en vol energie geaard in het spirituele te staan.

Emotioneel & Fysiek

Waar Robijn de neiging heeft om zeer actieve mensen te overprikkelen en Kyaniet de rustige mens soms te weinig vuur brengt zorgen ze samen voor de perfecte balans. Een steen die het beste in iedereen naar boven haalt. Het verwijdert irreële emoties van het ego en laat luisteren naar de ziel en het goddelijke. Het zorgt voor energie maar ook voor de rust om te mediteren. ADHD en andere aandoeningen die zorgen voor ongecontroleerde energie uitbarstingen zijn gebaat bij deze harmonische rustbrenger, een prachtige lichtere wijze van leven in harmonie en rust in het vooruitzicht. De edelsteen leert ook rustig en rationeel discussies aan te gaan en de eigen mening duidelijk over te brengen.

Robijn in Kyaniet Fysiek

Fysiek helpt de steen: hersenen, motoriek, de bloeddruk, de lymfe, flexibiliteit, spieren, voortplantingsorganen, (bij)nieren, tegen besmettelijke ziekten, auto-immuunziekten. Schildklier, keel, koortsverlagend, vermoeidheid.

De chakra’s en sterrenbeelden die we in het artikel zetten daar doet de steen het best zijn werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn of haar werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Het is dan ook verstandig om altijd eerst een arts te consulteren en die aanwijzingen op te volgen.

Hieronder een kleine selectie uit onze webwinkel