Rosophia (Rosaphia)

Rosophia steen, stenen, tromelsteen, getrommeld, trommelstenen, knuffelsteen, knuffelstenen, kopen, rosaphiaWerking Rosophia

Rosophia is vernoemd naar “Roos van Sophia”, de vrouwelijke godin van gedachten. De steen voelt zacht aan, en geeft een plezierig gevoel bij het hart. Ze laat de intelligentie van het hart opstijgen en samenvoegen met het hogere spirituele denken. Het mineraal is verbonden aan liefde, geluk en empathisch vermogen.

Spiritueel

Haar liefdevolle zachte aanraking is het eerste dat opvalt bij deze weldadige steen. Laat je echter niet voor de gek houden dit is een heel krachtige dame. Door het hart liefdevol te helen zorgt ze ervoor dat haar drager ieder nieuw moment onbevreesd en met enthousiasme tegemoet gaat. Het geeft daarnaast helderheid van geest en trekt prachtig wit licht liefdevol naar je toe.

Emotioneel & Mentaal

Het is een perfecte steen voor zelf-heling. Dit omdat Rosophia eenheid voorstaat. Eenheid in alles. Ze kalmeert emoties, het lichaam en zelfs de energie om haar drager heen. Stress en negatieve gevoelens laten op liefdevolle wijze los. Ook voor mensen met een lage eigenwaarde of die hun plek niet durven innemen staat ze altijd paraat. Faal-, bindings- of verlatingsangst? Probeer ook dan deze liefdevolle heler.

Rosophia Fysiek

Fysiek hebben het lymfesysteem, de bloedcirculatie en het auto-immuunsysteem grote baat bij Rosophia. Ook helpt ze bij oververmoeidheid.

Chakra’s

3e (zonnevlecht), 4e (hartchakra) en het 6e chakra (3e oog of intuïtie chakra).

Weetjes

De Rosophia of Rosaphia bestaat uit Rode Maansteen, Biotiet en Kwarts (veelal Rookkwarts). Rode Maansteen geeft de steen haar vrouwelijke energie terwijl kwarts haar een ongekende kracht brengt.

Vindplaats

Rosophia is recent ontdekt in de Rocky Mountains in de U.S.A.

Kleur Rosophia

De kleur ligt tussen een zalm roze en rood-oranje. Vaak treft men er donkere (Rookkwarts) of witte (Bergkristal) insluitsels in aan.

De chakra’s en sterrenbeelden die we in het artikel zetten daar doet de steen het best zijn werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn of haar werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Het is dan ook verstandig om altijd eerst een arts te consulteren en die aanwijzingen op te volgen.

Hieronder een kleine selectie uit onze webwinkel