Roze Amethist

Werking Roze Amethist

Het bewustzijn van de mens verhoogt zo snel dat een nieuwe trede op de evolutionaire ladder in opkomst lijkt. Na de Homo erectus en Homo sapiens staat een nieuwe variant te trappelen. De Aarde en het kristallenrijk doen gezellig mee, getuige de ontwikkeling die kristallen doormaken. Nieuwe soorten schieten als paddenstoelen uit de grond. Ook ‘good old’ Amethist kon niet achter blijven. In samenwerking met Moeder Aarde brengt ze ons: Roze Amethist. In 2019 voor het eerst ontdekt in de Chiquada-mijn te Patagonië, Argentinië, is dit voor spirituele kristallen liefhebbers een geweldige vondst. De steen brengt een geheel nieuwe spirituele frequentie. Een trilling die de mens wel eens heel goed van pas kan komen in de naderende stappen op de evolutionaire ladder. Een vrouwelijke energie die het hart vult met liefde en een diepe verbinding met Spirit teweegbrengt. Daarnaast helpt het kristal bij rouw, emotionele disbalans en stress-gerelateerde klachten. Een kinderwens? Roze Amethist is een fantastische hulp bij de wens om zwanger te worden.

Spiritueel

Roze Amethist brengt zoals gezegd een geheel nieuwe spirituele frequentie. Wat houdt dit in? Waar haar paarse verwant zich focust op de psychische rijken en Spirit zoekt in het hogere. Daar aanschouwt de roze variant de Aarde door een hoger perspectief. Spirits, lichtwezens en andere spirituele helpers worden uitgenodigd in de aardse frequenties. Doordat het Aquariustijdperk zijn intrede heeft gedaan, is het nu ook eindelijk mogelijk dat deze spirituele wezens zich hier laten zien. Dit heerlijke nieuwe kristal vult het hart met liefde vanuit de spirit world. Waar Paarse Amethist zich meer op een mediamieke inzet, nodigt de roze variant meer uit tot heling in alle lagen van bewustzijn en zelfs op het fysieke vlak. Het zorgt voor rust en balans. Ook opent het de intuïtie en zorgt het er voor dat de spirituele- en de aardse zelf samenkomen voor een unieke en veelal langgezochte aarding. Helende lucide dromen? Leg de steen onder het hoofdkussen om nog meer uit de nachtelijke rust te halen.

Emotioneel & mentaal

Een krachtige eigenschap van Roze Amethist is de kracht om het hart te openen na trauma’s. Veelal sluit dat zich in een vorm van bescherming. Na verloop van tijd kent dit een averechts effect, het hart mag weer open opdat alles weer stroomt. Het liefdevol helende kristal helpt een handje. Door de krachtige werking op het hartchakra is het ook de ideale hulp bij verdriet, rouw en emotionele disbalans. De steen geeft steun en helpt in stressvolle situaties. Sterker nog, het tracht stress te neutraliseren en zorgt voor kalmte door de energie van de kosmos door het geopende hartchakra te loodsen. Hierdoor is het de ideale steen voor allerlei Nieuwstijdsverschijnselen zoals ADHD, borderline en bijvoorbeeld narcisme.

Fysiek

Ook hier blijft Roze Amethist een wonderdoener. Een helende hulp bij fysieke aandoeningen die te maken hebben met stress zoals een overprikkeld zenuwsysteem, hoge bloeddruk, maagproblematiek en prikkelbare darmen. Ideaal bij hoofdpijn en zoals eerder genoemd een krachtige helper voor vrouwen met een kinderwens. De steen brengt krachtige heling voor de baarmoeder en channelt leven-gevende energie. Veelal zijn de stress van het zwanger ‘moeten’ worden of een trauma van een eerdere miskraam sta-in-de-weg bij een nieuwe zwangerschap. Gelukkig zijn dit nu juist de gebieden waarop het kristal excelleert.

Roze Amethist vs Rozenkwarts

De stenen zijn beiden kwartsvarianten en beide rozig, wat is het verschil? Roze Amethist wordt enkel in de Chiquada mijn in Argentinië gevonden en is een Amethist-variant waarbij ingeslopen Hematiet de roze kleur en bijzondere krachten veroorzaakt. Terwijl Rozenkwarts een kwartsvariant is met mangaan, titanium en ijzer.

Chakra

4e chakra (hart, thymus, liefde & liefhebben), 6e chakra (3e oog, hypofyse, intuïtie), 7e chakra (kroon, epifyse, overgave & geloof).

Sterrenbeeld

Roze Amethist is een krachtige steen voor elk sterrenbeeld.

Vindplaats

Roze Amethist wordt (momenteel) enkel gevonden in de Chiquada mijn te Patagonië, Argentinië.

N.b. Natuurlijk zijn de stenen niet enkel voor de hier genoemde sterrenbeelden en chakra’s maar doen ze ook voor anderen hun werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Raadpleeg daarom altijd eerst een arts.

Hieronder een kleine selectie uit onze webwinkel

Reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>