Satyaloka Azeztuliet

satyaloka azeztuliet informatiepagina
Satyaloka Azeztuliet

Werking Satyaloka Azeztuliet

Satyaloka Azeztuliet wordt gewonnen door monniken uit de heilige Himalaya in Satyaloka, India. De Azeztuliet-variant krijgt de Witte Vlam van zuiver bewustzijn mee van de monniken. Ze activeren de steen hiermee. Door voortdurende meditaties van de monniken wordt de Satyaloka Azeztuliet gevoed en versterkt. Deze heilige steen heeft als taak het planetaire bewustzijn te veranderen. Zijn doel is het laten ontwaken van mens en Aarde.

Spiritueel

Satyaloka Azeztuliet maakt dus een hoger bewustzijn en verlichting voor iedereen op Aarde mogelijk. De wijze steen opent de verlichte geest en is het hulpmiddel bij uitstek voor het verhogen van vibraties op persoonlijk of planetair niveau. Sayaloka Azeztuliet is dan ook een graag geziene gast bij krachtige healings. Satyaloka Azeztuliet open de kruin en andere hogere chakra’s. Niet alleen van de mens maar het resoneert ook met het kruinchakra van de Aarde. Voor een direct contact met de wijsheid van de Moeder is de steen dus uitermate geschikt.

De gele tot rood/oranje Azeztuliet staat in direct contact met het 3e chakra dat staat voor de ziel en gevoelswarmte. Een van de benodigdheden van spirituele evolutie is inzicht en ook daar helpt de Satyaloka Azeztuliet. Hij maakt een directe download mogelijk van spiritueel inzicht. De zeer krachtig geactiveerde steen helpt een band te maken tussen ziel en lichaam. Elke steen helpt de gebruiker op die wijze die op dat moment bij de gebruiker past. Als versterker van energie, de-blokkeerder van kanalen en paden op zielsniveau, een diepe verandering van houding, Ascensieproces of bijvoorbeeld een verhoogd spiritueel bewustzijn.

Emotioneel & Mentaal

Doordat de steen verregaande inzichten geeft is het de ideale steen om oude trauma’s en patronen inzichtelijk te krijgen en voor eens en altijd de deur te wijzen. Op het moment dat je ziet wat je doet verandert het al. Soms hebben we alleen even een eye-opener nodig. Satyaloka opent de ogen graag. De sterke liefdevolle straling van de steen helpt om eigenliefde en eigenwaarde te verhogen.

Fysiek

Satyaloka Azeztuliet helpt wezens die de eenzaamheid van het spirituele pad ervaren en zorgt voor hernieuwd contact met het goddelijke in het eigen zelf en alles in deze wereld en anderen. Het vult de verfijnde en fysieke lichamen met transformatie energie in plaats van meteen te werken aan de fysieke plekken. Het zoekt dus eerst de kern en heelt daarna de rest. Doordat monniken dagelijks hun gebeden door de steen naar je toezenden is het een goede helingssteen die eigenlijk op elke trilling heelt.

Toepassingen Satyaloka Azeztuliet

Op de kruinchakra gelegd vergemakkelijkt Satyaloka Azeztuliet spiritueel ontwaken en een verschuiving naar directe verlichting op Aarde.

Gelegen op het 3e oog zorgt Satyaloka Azeztuliet voor visioenen en wordt verbinding gelegd met zeer hoge vibraties.

Satyaloka Azeztuliet versterkt de werking van andere geneeskrachtige stenen.

Weetjes

Azeztuliet dankt zijn naam aan de ‘Azez’, wezens van licht en liefde die reizen in wit engelenlicht. Hun kennis en begeleiding hebben zij als geschenk in de Azeztuliet achtergelaten zodat iedereen die het pad van licht volgt of universele liefde zoekt deze kennis en kracht kan vinden en gebruiken.

Verzorging Satyaloka Azeztuliet

Azeztuliet kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Chakra

3e chakra (gevoelswarmte, solar plexus), 6e chakra (intuitie, 3e oog), 7e chakra (kruin, overgave & geloof).

Vindplaats Satyaloka Azeztulitet

Enkel in Satyaloka, India. De steen is uiterst zeldzaam en komt uit een mijn die langzaam leegraakt.

Kleuren

Satyaloka Azeztuliet is er in diverse kleurgradaties. De steen kan zo licht geel zijn dat het bijna wit lijkt maar ook een volle kleur geel tot aan oranje en zelfs rood.

Andere Azeztuliet soorten

Amazez Azeztuliet

Azeztuliet

Zwarte Azeztuliet

N.b. Natuurlijk zijn de stenen niet enkel voor de hier genoemde sterrenbeelden en chakra’s maar doen ze ook voor anderen hun werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Raadpleeg daarom altijd eerst een arts.

Hieronder een kleine selectie uit onze webwinkel