Scoleciet (Zeoliet)

Scoleciet palmsteen, palmstenen, zaksteen, handsteen, knuffelsteen, knuffelstenen, gepolijst, zeoliet, scolecite, kopen, edelsteenWerking Scoleciet (Zeoliet)

Scoleciet is een weldoener voor iedereen die spirituele groei zoekt. Die groei zit hem in het licht lichaam, de trillingsfrequentie en zeker ook het bewustzijn. Het aura groeit, neemt haar natuurlijke ruimte in en chakra’s worden uitgelijnd en gereinigd. De steen helpt oude patronen doorbreken maar ook fysiek is het een krachtige heler. Een sterke fysieke ontgifting, hulp bij verstrooidheid en een verbeterde nachtrust zijn slechts enkele van de vele voordelen.

Spiritueel

Zoals gezegd bevordert Scoleciet spirituele groei in alle facetten. Van het uitlijnen en reinigen van chakra’s tot aan een groter aura zonder blokkades. Tegelijk is het een krachtige beschermer tegen alle vormen van negativiteit en psychische aanvallen. Door de grote hoeveelheid wit licht die de steen naar het 7e chakra trekt verhoogt het trillingsgetal van het lichaam en vergroot het bewustzijn.

Emotioneel & Mentaal

Het prachtig witte kristal helpt oude patronen doorbreken. Ook als het leven een sleur blijkt kan de steen verandering brengen. Een nieuwe toekomst vol licht. Dementie of verstrooidheid klachten zijn ook gebaat bij Scoleciet. Helpt ook om meer in het lijf te zijn en minder te focussen op het hoofd.

Fysiek

De steen verbeterd de nachtrust en helpt tegen slapeloosheid. Maar ook de vochthuishouding, zenuwen, spieren en de fijne motoriek zijn er bij gebaat. Verder helpt het de leven ontgiften en verzacht het fysieke shock en trauma’s. Ideale steen voor na operaties.

Meditatie

Houd de steen tijdens een meditatie in je hand om naar oude beschavingen terug te keren of een glimp van de toekomst te zien.

Chakra

7e chakra (kruin, overgave & geloof, epifyse), 6e chakra (intuïtie, 3e oog, hypofyse), 4e chakra (hart, thymus, liefde & liefhebben)

Sterrenbeeld Scoleciet

Kreeft, Schorpioen, Leeuw, Ram, Tweelingen, Vissen

Combinatie stenen

Combineert goed met Cavansiet, Stilbiet, Robijn, Kunziet en Hypersteen

Herkomst van de naam Scoleciet

Scoleciet wordt ook vaak Zeoliet genoemd. De eerste komt van het Griekse Skolex wat worm betekent. Dit doordat als het materiaal brand het kringelt en wriemelt als een worm voordat het oplost. De benaming Zeoliet betekent zoveel als kokend steen. Omdat de steen veel water bevat en rookt als het in vuur ligt.

De chakra’s en sterrenbeelden die we in het artikel zetten daar doet de steen het best zijn werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn of haar werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Het is dan ook verstandig om altijd eerst een arts te consulteren en die aanwijzingen op te volgen.

Hieronder een kleine selectie uit onze webwinkel

Reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>