Shungiet

Shungiet stenen
Shungiet stenen

Werking Shungiet

Shungiet is meer dan 2 miljard jaar oud en ontstaan voordat er enig organisch leven op de planeet aarde bestond. Normaal worden mineralen gevormd op koolstof basis van vergaan organisch materiaal (bijvoorbeeld bossen). Over Shungiet wordt gefluisterd dat het via een enorme meteoriet de aarde heeft bereikt, het Onega meer vormde, en zo heeft bijgedragen aan leven op onze aarde. Een zeer speciale steen waarvan wordt gezegd dat het de krachtigst helende steen is die wij op onze planeet kennen. Water van Shungiet heeft ongekend helende eigenschappen.

Spiritueel

Shungiet haalt de schadelijke elektromagnetische straling weg, verwijderd elke vorm van negativiteit en stimuleert het opkomen van oude wijsheid. Met de steen kan contact gemaakt worden met wijsheid van ver voor de oorsprong van de mens. Een fantastische ervaring. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat de edelsteen vele schadelijke stoffen voor de gezondheid letterlijk absorbeert. Pesticiden, vrije radicalen, bacteriën, virussen, EMF, magnetrons en andere vibraties hebben geen kans bij Shungiet.

Emotioneel & Mentaal

Het kristal herstelt de emotionele balans, verwijdert niet alleen stress maar zet het om in een sterke energetische positieve lading.

Fysiek

De steen versterkt het fysieke welzijn en immuunsysteem.  De Russische wonderdoener heeft een positieve invloed op cellulaire stofwisseling, neurotransmitters, immuunsysteem, spijsverteringsstelsel, maagklachten, enzymproductie, ontgifting, anti-histamine (allergische reacties), antibacterieel, ontstekingsremming, keelpijn, brandwonden, hart en vaatziekten, bloedstoornissen, allergie, astma, diabetes, artritis, nier, lever, impotentie, chronische vermoeidheid, verlicht pijn.

Shungiet water

Water met Shungiet wordt gemaakt door de steen 48 uur in het water te leggen. Zorg dat er altijd een laagje in de fles staat zodat deze eenvoudig kan worden bijgevuld. Dan hoef je niet eerst weer 48 uur te wachten. Drink het water voor een langer en gezonder leven. Drinken van het water vermindert het aantal op te lopen ziekten en verkoudheden drastisch.

Reiniging

Reinig de steen vaak en het liefst in zonlicht.

Chakra

1e chakra (basis, manifestatie)

Weetjes

Pas op dat je wel de echte steen koopt. Het meeste op de markt is houtskool of geperst spul dat moet doorgaan voor Shungiet.

Het al eerder genoemde gigantische Onega meer is omrand met de heilzame edelsteen. Het water dat daar aankomt is veelal enorm vervuild maar de helende eigenschappen van de Shungiet zorgen ervoor dat het gezuiverd wordt en zelfs over de gehele wereld bekend staat als helend water. De edelsteen bevat bijna alle mineralen uit het periodiek systeem.

Krijg je net voor het eerst een Shungiet steen? Was hem dan even af met koud water anders heb je kans dat hij nog afgeeft.

N.b. Natuurlijk zijn de stenen niet enkel voor de hier genoemde sterrenbeelden en chakra’s maar doen ze ook voor anderen hun werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Raadpleeg daarom altijd eerst een arts.

Hieronder een kleine selectie uit onze webwinkel

 

Shungiet werkt fantastisch tegen straling