Suleiman Steen (suleyman)

Suleiman steen informatie, werking, betekenis
Suleiman steen

Werking Suleiman Steen

In lang vervlogen tijden was de Suleiman steen de meest geprezen steen van Perzië tot Tibet. Iedereen wou deze steen. Er wordt gefluisterd dat de steen misbruikt werd voor eigen gewin en duistere toverij. De steen besloot onder te duiken en uit het collectieve geheugen te verdwijnen. Enkel in eeuwen oude teksten in het Sanskriet, Farsi of Tibetaans werd er nog melding van de magische steen gemaakt. Met het aanbreken van het Aquarius tijdperk is ook deze steen teruggekeerd. En met de edelsteen ook zijn magische krachten en spirituele groei.

Spiritueel

De Suleiman steen lijkt op een agaat of onyx maar is dit zeer zeker niet (zie ook weetjes). Het is een zwaar en dicht kristal dat zich opent in de handen van healers en lichtwerkers. De naam is niet voor niets het Arabische woord voor vrede. De edelsteen is misschien wel de beste steen om de energieën tussen Yin en Yang beter te kalibreren. Gebruik de steen om vrij te komen van alle negativiteit, trauma’s en zwaar karma/blokkades uit vorige levens.

Emotioneel & Mentaal

Geen steen voor beginners. Het haalt zo effectief oude jeugdtrauma’s weg dat er in korte tijd veel kan gebeuren. Het weghalen van deze trauma’s zorgt er voor dat elke emotie eerst gevoeld wordt.

Magie

De steen verbeterd de prestaties van zijn hoeder op alle niveau’s en in het bijzonder Magie. Zet de steen bij rituelen in voor een sterkere band met de magie en andere werelden terwijl de steen ook nog eens zorgt voor beveiliging. De bijzondere edelsteen wordt al duizenden jaren gebruikt om een connectie te maken met Sjamanistische oude energieën. Spreken met de voorvaderen is een koud kunstje met deze magische steen. Omdat deze krachtige steen het vermogen heeft om de natuurlijke staat van materie aan te passen was hij in vroeger tijden erg populair bij sjamanen. Ze gebruikte de steen verder ook voor channeling, wijsheid en kracht.

Brahma

De steen kent vele patronen die allen verwijzen naar de connectie van de steen met het ‘al dat is’ van Brahma. Door de sterke band met de scheppende Hindoe god krijgt de steen haar materie veranderende kracht. Luister naar wat de steen te zeggen heeft omdat zijn wijsheid terug gaat tot aan het begin van de schepping.

Suleiman steen Weetjes

De steen is makkelijk te verwarren met Zwarte Agaat en Onyx. Het heeft echter een compleet andere Kirilian energie structuur. De Suleiman is zwaarder en dichter, het si een vorm van ‘cryptocrystalline quartz’. De steen ligt qua verwantschap dan ook dichter bij de Shiva Lingams dan Agaat.

De steen is voor veel mensen een grote onbekende en extreem moeilijk om te vinden. De edelsteen komt enkel voor in India, Tibet en Nepal.

Toepassingen

Lok negatieve entiteiten met deze steen . Plaats de steen vervolgens in zout water om de entiteiten op te lossen. De ei vorm is hier ideaal voor omdat de ei vorm absorptie bevorderd.

Chakra’s

Allen, met specifiek sterkere werking op het 7e chakra (overgave & geloof, kruin chakra) en 1e chakra (basis, manifestatie)

De chakra’s en sterrenbeelden die we in het artikel zetten daar doet de steen het best zijn werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn of haar werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Het is dan ook verstandig om altijd eerst een arts te consulteren en die aanwijzingen op te volgen.

Hieronder een kleine selectie uit onze webwinkel