Super Seven

Super Seven trommelstenen , betekenis super seven, super 7, informatie, werking, kopen
Super Seven trommelstenen

Werking Super Seven (Melody Stone)

Super Seven of Melody Stone combineert een aantal zeer krachtige stenen. Amethist, Rookkwarts, Kwarts, Rutiel, Goethiet, Lepidocriet en Cacoxeniet. Super 7 is een soort spirituele krachtcentrale met een prachtige helderheid. Helemaal nu het Aquarius tijdperk intreed helpt de combinatie edelsteen een handje. De stukken bevatten hun eigen spirituele wezen dat is afgestemd op de hoogste bronnen van inspiratie en liefde. Deze super steen geeft raad en staat bij in de nieuwe tijd.

Spiritueel

Mediteren met de edelsteen is letterlijk hemels. De steen geleid haar drager naar de hoogste energieën. Super seven heeft een sterk transformerende werking en laat blokkades verdwijnen als sneeuw voor de zon. Bevordert persoonlijke en spirituele ontwikkeling, vergroot spirituele vaardigheden en kennis en versterkt de intuïtie. De steen werkt als een soort van antenne voor energie en maakt een brug tussen gids, lichtwezen (drager), andere werelden (dimensies), spirituele kennis, de aarde en vorige levens. Daarnaast opent en activeert het alle chakra’s en vergroot hiermee spirituele talenten en vaardigheden (zoals de capaciteiten als healer, helderziendheid, mediumschap, telepathie, waarzeggerij en divinatie) of brengt ze naar een volgend niveau.

Emotioneel & Mentaal

Deze krachtpatser kan goed gebruikt worden tijdens bijvoorbeeld een meditatie of sjamanistische reis of een andere toestand waarbij haar drager openstaat voor het ontvangen van kennis, inzichten en spirituele begeleiding. Spirituele therapie via een steen dus. Zelfhulp steen? Dat niet direct omdat diverse opgestegen Meesters door de steen informatie geven waardoor jij van de emotionele en mentale lasten kan afkomen.

Fysiek

Super 7 is zeer nuttig om balans in het fysieke lichaam te brengen en te houden. De steen stimuleert de natuurlijke genezing van het lichaam en heelt cellulair geheugen. Super Seven ondersteunt het immuunsysteem, huid en botten.

Weetjes

Zelfs het kleinste stukje Super Seven heeft de kracht van het geheel. Of nou alle steensoorten er in aanwezig zijn of niet maakt niet uit doordat de steen zich verbind met de kracht van het geheel en het nul punt. Super 7 is een combinatie van amethyst, rookkwarts, rutiel, cacoxeniet, lepidocrosiet en goethiet in bergkristal.

Verzorging

Super seven kan onder invloed van (fel) zonlicht verkleuren. Hier vind je meer informatie over het reinigen en opladen van edelstenen.

Chakra

Allemaal

N.b. Natuurlijk zijn de stenen niet enkel voor de hier genoemde sterrenbeelden en chakra’s maar doen ze ook voor anderen hun werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Raadpleeg daarom altijd eerst een arts.

Hieronder een kleine selectie uit onze webwinkel