Tangerine Kwarts (Lemurian Tangerine)

Tangerine Clusters
Tangerine Clusters

Werking Tangerine Kwarts (Lemurian Tangerine)

Tangerine Kwarts is een kristal van harmonie en pure levens vreugde. Een heler van het innerlijk kind, brenger van overvloed en bevrijder van bindingsangsten. Deze vreugdevolle steen heeft een zuidelijk temperamentje getuige de zwoele passie die het kan opwekken bij een ingedut seks leven. Door de sterke connectie met Lemurië wordt de steen ook vaak Lemurian Tangerine genoemd.

Spiritueel

Tangerine heelt blokkades op het innerlijk kind. Sterker nog, het kristal bevrijd het kind in je. Het haalt de ziel en het innerlijk kind naar het ‘nu’ en in het zijn. Hierdoor manifesteert een overvloed van liefde en vreugde zich direct in het leven. Het zet hierdoor aan om de wereld weer onbevangen tegemoet te treden. De wereld te zien door de ogen van een kind. Nieuwe ideeën, creaties en goddelijke inspiratie komen tot je. Niet voor niets is de steen een graag geziene gast bij kunstenaars. Voor sommigen een Muze zelfs. De oranje tot roodachtige steen haalt dat weg wat jou in de weg staat om vooruit te gaan. Blokkades op overvloed, geldelijk of anders, hebben geen schijn van kans tegen deze stralende aanwezigheid.

Emotioneel & Mentaal

Een kristal dat weer leert spelen en genieten. In het leven maar zeker ook in bed. Ook als er wat minder fijne ervaringen zijn in het verleden. Misschien juist dan, omdat de steen leert die een plek te geven en door te gaan. Daarnaast heeft de gave om het innerlijk kind te helen heeft natuurlijk een positief effect op allerlei emotionele en mentale blokkades. Tangerine leert innerlijke problemen te evalueren en in het verleden te laten. Maar ook bij bindingsangst, angststoringen, gevoelens van minderwaardigheid, zelfsabotage of maar door razende gedachte stromen is deze steen behulpzaam.

Fysiek

Een steen die een weldadig en rustig gevoel brengt. Hierdoor hebben fysieke stress en andere onrust geen kans. Ook helend op de; geslachtsklieren, bijnieren, alvleesklier, maag, darmen, gewrichten, kaken, tanden, haargroei. Er wordt zelfs gezegd dat de steen goed kan werken tegen onvruchtbaarheid. In ieder geval is het zo dat onvruchtbaarheid vaak komt doordat er te weinig plezier in het leven is. Deze steen maakt dat dubbel en dwars weer goed.

Chakra

1e chakra (manifestatie, geslachtsklieren, basis), 2e chakra (bezitten & verrijken, sacraal, bijnieren), 3e chakra (gevoelswarmte, plexus solaris, alvleesklier).

Sterrenbeeld Tangerine Kwarts

Allen

Vindplaats Tangerine Kwarts

Brazilië , Madagaskar en Marokko

De chakra’s en sterrenbeelden die we in het artikel zetten daar doet de steen het best zijn werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn of haar werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Het is dan ook verstandig om altijd eerst een arts te consulteren en die aanwijzingen op te volgen.

Hieronder een kleine selectie uit onze webwinkel

Reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>