Tanzaniet

Tanzaniet informatie werking en betekenis
De linker steen (blauw) is Tanzaniet

Werking Tanzaniet

Tanzaniet is drager van de Violette Vlam en hierdoor een Meester kristal. Van transformeren naar ontwikkelen van spirituele gaven tot aan een direct contact met het hoger hart; dit kristal maakt het allemaal waar. Draag deze steen en voel goddelijke liefde, weet dat alles een is en geniet. Hierdoor is het een mooi kristal om zorgen, stress en depressie te verlichten terwijl de kracht van de Violette Vlam er ook nog eens voor zorgt dat ook fysiek dit de ‘go to steen’ is.

Spiritueel

Houd Tanzaniet in de hand en voel hoe de Violette Vlam via het kruinchakra naar beneden trekt. Het creëert vervolgens meteen een versterkte verbinding tussen het hart, keel en 3e oog onderwijl deze chakra’s activerend. De focus op die drie-eenheid zorgt er voor dat je de wereld met een geheel nieuwe blik gaat bekijken. Een blik van verwondering, compassie en pure liefde want deze steen brengt goddelijke liefde. Het kristal is ook graag gezien bij helers, mediums en andere lichtwerkers. Het ontwikkelt ‘psychic reading’, helder horen, helder zien en laat communiceren met wezens uit andere dimensies. Balanceert verder de chakra’s zodat de eerder genoemde goddelijke liefde vrij door het lichaam kan stromen. Tanzaniet is een steen van spirituele verlichting.

Emotioneel & Mentaal

Tanzaniet zet de zorgen aan de kant en geeft inzicht in emotionele issues zonder dat er treurend en vol zelfmedelijden naar gekeken hoeft te worden. Sterker nog, het brengt een flow van liefde die de situaties in het juiste licht zet zodat je weer door kan. Stress gerelateerde klachten en nervositeit zijn gemakkelijk te bestrijden met deze wonderdoener. Ook angst, crisis situaties en een gebrek aan vertrouwen hebben baat bij het kristal. Ook mentaal staat het gesteente haar mannetje; het verhoogt taalkundige en wiskundige capaciteiten.

Fysiek

Daar is ie weer, de Violette Vlam zorgt voor een krachtige fysieke heling vanaf de kruin tot aan de tenen. Tanzaniet heeft een mooie uitwerking voor mensen die last hebben van overmatig zweten of de klieren aldaar. Verder helende werking voor; immuunsysteem, vitaliteit, cel regeneratie, huid, haar en tanden. Het kristal helpt daarnaast tegen negatieve bijwerkingen van een medische ingreep.

Chakra

Allemaal met een nadruk op het hart, keel en 3e oog.

Herkomst naam

De steen is vernoemd naar de enige vindplaats ter wereld; Tanzania.

Wat is Tanzaniet

Het kristal komt uit de Zoïsiet familie en is een zeldzame Epidoot soort.

Tanzaniet combinatie stenen

Tanzaniet combineert goed met; Epidoot, Aqua Aura, Larimar, Aquamarijn, Charoiet en Seleniet

De chakra’s en sterrenbeelden die we in het artikel zetten daar doet de steen het best zijn werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn of haar werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Het is dan ook verstandig om altijd eerst een arts te consulteren en die aanwijzingen op te volgen.

Hieronder een kleine selectie uit onze webwinkel

Reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>