Tektiet

Werking Tektiet

Tektiet stenen, meteoriet
Tektiet stenen

Tektiet is meer dan zomaar een steen, ze worden gevormd door de inslag van een meteoriet en dragen dus buitenaardse krachten in zich. Zo wordt de steen veel gebruikt om contact te leggen met buitenaardse beschavingen en/of om buitenaardse wijsheid te channelen. Een steen die spirituele groei bevordert en het bewustzijn verruimd.

Spiritueel

Tektiet bevordert helderziendheid en telepathische vermogens. Leg de buitenaardse steen op het 3e oog chakra om contact met buitenaardse energieën of beschavingen te leggen. De mannelijke en vrouwelijke kant in iemand raken in balans door het dragen van de steen. Leg de steen op een chakra om de energiestroom via deze ‘poorten’ in balans te krijgen. Zelfs chakra’s die allerlei kanten opdraaien kunnen weer geheeld worden op deze manier. De sterke deels buitenaardse steen helpt het aura te versterken en beschermen.

Emotioneel & Mentaal

Doordat de steen een mix is van buitenaardse deeltjes en aardse vormt het een brug tussen creatieve stromende universele energie en materie. Hierdoor is Tektiet een goede hulp bij het loslaten van emoties en ervaringen maar heeft de steen tegelijk de kracht om herinneringen boven te halen of de concentratie op spirituele groei te leggen. Daarnaast brengt de steen inzicht en laat de kern van problemen zien zodat ze gemakkelijker op te lossen en los te laten zijn.

Fysiek

Draag de steen om de vruchtbaarheid te vergroten. Iets dat vooral in vroeger tijden wijdverbreid bekend was. Verder; verlaagt koorts, genezende werking op haarvaten (hierdoor ideaal bij kaalheid) en de bloedsomloop, daarnaast wordt de steen veel gebruik om besmetting met andere ziekten te voorkomen.

Weetjes Tektiet

Door de inslag van een meteoriet worden stukken steen vermengd met deze meteoriet. De harde inslag schiet alles de lucht in waarna het weer terugvalt naar de aarde. Door deze val stolt het materiaal en wordt de tektiet gevormd.

N.b. Natuurlijk zijn de stenen niet enkel voor de hier genoemde sterrenbeelden en chakra’s maar doen ze ook voor anderen hun werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Raadpleeg daarom altijd eerst een arts.

Hieronder een kleine selectie uit onze webshop