Tijgerijzer

tijgerijzer werking, betekenis, spiritueel, stenen
Tijgerijzer trommelstenen

Werking Tijgerijzer

Tijgerijzer is een steen die in de huidige tijd voor velen van pas zal komen. De steen geeft enorme energie boosts terwijl het aardt, de drager in balans brengt en zorgt dat er voor de eigen mening uitgekomen wordt. Dingen ook duidelijk verwoord kunnen worden zonder dat emoties daarbij in de weg gaan zitten. Daarnaast reinigt en vitaliseert de steen het lichaam. Tijgerijzer is een combinatie van Tijgeroog, Hematiet en Jaspis (rode en gele).

Spiritueel

Toe aan een nieuw begin of simpelweg stappen verder naar het zielspad toe? Tijgerijzer helpt een handje in de juiste richting.  Het trekt de drager naar een nieuwe balans en het zielspad op.  Door die sterke connectie met de zielsenergie is het kristal de ideale Muse. Inspiratie op gebied van muziek, kunst, toneel of literatuur? Deze verbonden steen geeft het. De sterke band met de aarde geeft voorts een sterke aarding en maakt het mogelijk die inspiratie om te zetten in daadwerkelijke aardse kunstzinnigheden.

Emotioneel & Mentaal

Het geeft nieuwe impulsen en verwijderd angsten en andere dingen die niet langer nodig zijn in de nieuwe lichtere fase van het leven waar heen gegaan mag worden. Fijn is ook de vergevingsgezinde kwaliteit die de steen aanlevert. Situaties kunnen pas na vergeving echt achter je gelaten worden. Vergeving voor de eigen zelf is daarbij van het grootste belang. Op het rechte pad met Tijgerijzer dus. Speciaal te vernoemen is de uitwerking op mensen met ADHD. Tijgerijzer zorgt voor rust, balans, welbespraaktheid en toegang tot de ziel. Deze combinatie heeft een extreem zuiverende werking op mensen met ADHD. Het leven wordt er een stuk aangenamer door.

Tijgerijzer Fysiek

De steen heeft een groot aantal positieve werkingen op de menselijke fysiek. Zo is het een ideale steen bij chronische vermoeidheid of uitputting. Ook gewoon als er lichte energie tekorten zijn natuurlijk. Verder helpt de steen bij het opnemen van vitaminen en vult het ijzertekorten aan. Verder werkzaam bij; Bloedarmoede, bloed, voeten, maag, bloedingen, trombose, benen, lever, spijsvertering, botten, gewrichten, tanden, kiezen, ogen, ontgiften.

Verzorging

Tijgerijzer kan het beste niet langdurig met water in aanraking komen

Chakra’s & Tijgeroog

1e chakra (manifestatie, aarde, geslachtsklieren, basis), 2e chakra (bezitten & verrijken, navel, bijnieren), 3e chakra (gevoelswarmte, plexus solaris, zetel van de ziel, pancreas, alvleesklier)

N.b. Natuurlijk zijn de stenen niet enkel voor de hier genoemde sterrenbeelden en chakra’s maar doen ze ook voor anderen hun werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Raadpleeg daarom altijd eerst een arts.

Hieronder een kleine selectie uit onze webwinkel

Reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>