Titanium Aura (Titanium Regenboog Kwarts)

Titanium Aura, informatie, werking, betekenis
Titanium Aura stenen

Werking Titanium Aura (Titanium Regenboog Kwarts)

Titanium Aura of  Titanium Regenboog Kwarts is een van de nieuwe tijds stenen. Een prachtig alchemistisch proces tovert bergkristal punten om tot Titanium Aura. Zoals de naam al doet vermoeden wordt het Bergkristal bewerkt met Titanium (en Nobium) zodat het prachtig schijnende regenboog kleuren krijgt. Het betreft een niet afwasbaar laagje.

Spiritueel

Interessant maar eigenlijk gaat het natuurlijk om de werking. Titanium Kwarts word gebruikt voor het herprogrammeren van het lichaam volgens de originele blauwdruk. Totale balans in een handomdraai. Het kristal zorgt ervoor dat iedereen krijgt wat nodig is voor zijn of haar evolutionaire reis. Ook activeert het kristal het derde oog en is daarom behulpzaam bij het helder zien, het doorgronden van mensen, voor mediums en voor andere paranormale activiteiten. Daar stoppen de krachten van deze sterke nieuwe tijds steen echter nog lang niet. Het nieuwetijdskristal heeft een hoge energie en is daardoor bij uitstek geschikt om energetische blokkades (vooral de keel, creativiteit) te doorbreken. Hij opent en geeft kracht aan alle chakra’s en stimuleert het opstijgen van de kundalini energie, waarbij de energie alle fijnstoffelijke lichamen passeert.

Emotioneel & Mentaal

Titanium Regenboog Kwarts is behulpzaam bij slechte relaties, hij laat zien wat er aan de hand is en helpt om negatieve emoties zoals boosheid, wrok en pijn los te laten. De steen geeft diepe inzichten in relaties op alle niveaus en helpt bij het verbreken van karmische banden die problemen in dit leven geven. De getransformeerde relatie zal vitaal en harmonieus worden. Titanium kwarts zorgt voor een sterke basis samen met een vrolijke, ontspannen houding. Het geeft mentale en fysieke kracht en energie. Het vergroot de concentratie, maakt doelgericht en vergroot het vertrouwen in de eigen capaciteiten. Daarnaast werkt het opbeurend en geeft het rust en veerkracht om kalm en flexibel met dingen om te gaan.

Fysiek

Het kristal is een meester heler voor alle aandoeningen en heelt tevens op multidimensionaal celniveau. De steen geeft kracht en vitaliteit, is goed voor de ogen, hersenen, oren en het centrale zenuwstelsel. Heeft daarnaast een positieve werking op het immuunsysteem en het hormoonstelsel.

Verzorging Titanium Aura

Titanium Aura clusters zijn vaak kwetsbaar en er kunnen makkelijk stukjes afbreken dus voorzichtig zijn met hard stromend water. Ook is het beter de steen niet te lang bloot te stellen aan fel zonlicht.

Chakra

Allemaal

Sterrenbeeld

Allemaal

Titanium Aura weetjes

Titanium Aura kwarts ontstaat door Titanium en Nobium te vernevelen en onder hoge druk en temperatuur in contact te laten komen met bergkristal. Er ontstaat dan een ‘olie-achtige’ laag met schitterende kleuren. Tegenwoordig worden er in plaats van Bergkristal ook wel eens andere steensoorten of materialen gebruikt.

De chakra’s en sterrenbeelden die we in het artikel zetten daar doet de steen het best zijn werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn of haar werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Het is dan ook verstandig om altijd eerst een arts te consulteren en die aanwijzingen op te volgen.

Hieronder een kleine selectie uit onze webwinkel