Twiesiet (Malachiet en Seleniet op Dolomiet)

Twiesiet kristal bestaand uit seleniet dolomiet en malachiet
Twiesiet kristal bestaand uit seleniet dolomiet en malachiet

Werking Twiesiet

Sinds het begin van het Aquarius tijdperk veranderd de energie in hoog tempo. De Schumann resonantie piekt, de algehele vibratie gaat omhoog en de mens mag in snel tempo haar zwaarte loslaten. Dit gaat, zoals we overal om ons heen kunnen zien, niet zonder slag of stoot. Gelukkig helpt Twiesiet om de transformatie in goede banen te leiden en om stabiel in balans vol liefde door deze tijd heen te gaan. De combinatie steen (Seleniet, Malachiet en Dolomiet) brengt de chakra’s van de kruin (7e), het hart (4e) en de wortel (1e) in een lijn en laat ze samenwerken. Op deze manier ben je een met de hogere zelf, leeft vanuit het hart en voelt en leeft ook vanuit de aardse spiritualiteit en aarding. Geheel in balans, weg met dualiteit en vol liefde naar een nieuwe wereld. De combinatie van deze drie prachtige kristallen zorgt daarnaast voor een zeer krachtige helingssteen op zowel het emotionele, fysieke als spirituele vlak.

Spiritueel

Zoals gezegd een steen die de werelden samenbrengt en ons er klaar voor maakt. We leven in een spannende tijd. Waar we eerst de grote ontdekkingsreizen op deze aardbol hebben gehad is het nu tijd voor de ontdekking van onszelf. Dit kristal helpt alvast een handje. Het brengt een hoger licht dat zich verbind met het hart en ons aard in non dualiteit. Het laat onze hogere zelf vanuit liefde en mededogen neerdalen op de aarde. Het is tijd dat die drie elementen elkaar gaan helen. Daar mogen wij, de mens, bij helpen. Twiesiet helpt engelen, christus energie, Magdalena energie, devische wezens en de ziel te integreren tot een krachtig veld vol liefde. Een andere interessante kracht is dat het kristal helpt om in de Schumann resonantie mee te gaan. Vaak is het probleem dat terwijl de aarde en haar energie omhoog schieten wij in onze eigen energie blijven staan. We krijgen dan last van ascensie verschijnselen omdat we omhoog getrokken worden. Deze stenen combinatie zorgt dat we gewoon zonder strubbelingen meegaan in de energie pieken zonder daar last van te ervaren. Dit doordat het ons stabiliseert en laat leven vanuit de nieuwe tijds energie.

Emotioneel & Mentaal

Krachtig aardende energie die laat leven vanuit het hart en tegelijk in volle connectie is met het bovenbewustzijn en al dat is? Een krachtige combi die natuurlijk ook op emotioneel en mentaal vlak wat heeft in te brengen. Twiesiet werkt motiverend en laat talent tot uitdrukking komen terwijl het heftige emoties en angsten laat wegvloeien zodat we ook wat durven te doen met onze talenten. Helpt om het hart chakra te openen zodat jaloezie en diepliggende angsten zoals verbinding angsten en faalangst geheeld kunnen worden. Daarnaast is het een prachtige stenen combi om seksuele trauma’s te helen. Er zijn zoveel misbruik trauma’s die heling behoeven. Dit kristal is daarbij een grote hulp.

Fysiek

De wijze waarop deze kristallen combinatie kan worden gebruikt voor fysieke heling is bijna eindeloos. Zodra je boven, beneden en het centrum combineert zoals dit kristal doet is eigenlijk bijna alles mogelijk. We pikken er toch een paar voor je uit. Zo is de werking op het immuunsysteem volgens ons groter dan bij welk ander kristal dan ook. Daarnaast stabiliseert het de calcium en magnesium huishouding terwijl het een positieve invloed heeft bij astma, artrose en bloeddruk en hart problematiek. Heb je last van de voeten of enkels? Ook daar bij hebben we mooie resultaten gezien met deze steen. Ook bij problematiek aan de geslachtsorganen en het zenuwstelsel is dit een prachtige steen. Probeer het kristal uit bij verschillende helingen en je zal gaan zien dat Twiesiet een must have is voor iedere healer. Het is echt bij elke edelstenen healing inzetbaar.

Vindplaats Twiesiet

Het kristal wordt gevonden in de gelijknamige regio in Marokko.

Chakra’s 

Alle chakra’s waarbij we vooral het 1e chakra (wortel, manifestatie, geslachtsorganen), het 4e chakra (hart, liefde & liefhebben, thymus) 7e chakra (kruin, overgave & geloof, pijnappelklier) er uit lichten.

Sterrenbeeld

Alle sterrenbeelden, waarbij we bij Stier, Boogschutter, Schorpioen en Leeuw verhoogde werking vonden.

Etymologie

Zoals hier eerder aangegeven is Twiesiet vernoemd naar de regio waarin het te vinden is te Marokko.

Verzorging

Niet reinigen met water. Seleniet kan dan verdwijnen.

De chakra’s en sterrenbeelden die we in het artikel zetten daar doet de steen het best zijn werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn of haar werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Het is dan ook verstandig om altijd eerst een arts te consulteren en die aanwijzingen op te volgen.

Reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>