Vanadiniet

Werking Vanadiniet

werking en betekenis vanadiniet spiritueel
Vanadiniet kristallen uit Mibladen Marokko

Vanadiniet wordt enkel gevonden in Marokko en is een zeer krachtig aardende steen. Ze helpt om beter in te dalen in de huidige incarnatie, prettig te voelen op deze aarde, in dit lichaam en haalt je uit het ego naar de ziel. Verder zorgt de prachtig schitterende steen ervoor dat het ego niet meer afleidt en er dus rust en concentratie is. Het stimuleert en brengt balans in creatieve en seksuele energie en is een krachtige heler bij vermoeidheid, astma en andere ademhaling en longproblematiek.

Spiritueel

Vanadiniet versterkt meditaties en helpt bij astraal reizen doordat het de geest leegmaakt en het ego dus tijdelijk uitschakelt. Hierdoor kan het 3e oog (de intuïtie) veel meer door laten komen. De steen brengt de chakra’s op een lijn, laat de ziel indalen, aardt, geeft vastberadenheid en vitaliteit en heelt het aura en andere energievelden waardoor de eigen energie weer stoom en ook het ontvangen van energie vergemakkelijkt. Helpt het contact met het lichaam versterken en te aarden terwijl het daarnaast zorgt dat de uitgebalanceerde zelf die het creëert ook gemakkelijker spiritueel contact kan maken.

Doordat het zo’n sterke aarde steen is brengt Vanadiniet de ‘gebruiker’ het vermogen om de weers- en aarde elementen beter te voelen. Zo wordt het weer voorspellen gemakkelijker en kan men juist veel beter tegen leylijnen en andere aardse energiestralingen. Ook om een huis op te schonen en te beschermen tegen energieën is het mineraal uitermate geschikt.

Emotioneel & Mentaal

Vanadiniet helpt ook in de financiële huishouding. De steen gaat verspilling tegen en trekt zelfs geld aan. Daarnaast geeft deze bijzondere steen kracht, doorzettingsvermogen, uithoudingsvermogen en wilskracht. Ze zorgt voor een directe connectie van de ziel naar de aarde chakra’s. Hierdoor daalt de ziel in en maakt ze contact met deze aardse incarnatie. Het gevolg is naast wilskracht ook rust en blijdschap. Erg goed tegen nieuwentijdsziekten zoals burn-out en psychische lusteloosheid. Dit doordat het kristal je uit het hoofd haalt en in het lichaam laat zijn.

Fysiek

De oranje tot rode steen is uitermate geschikt om vermoeidheid tegen te gaan. Mensen die een beroep hebben waarbij concentratie, creativiteit, wilskracht of uithoudingsvermogen van belang zijn varen wel bij Vanadiniet. Zet een groot stuk in de slaapkamer of op de werkplek. Verder; longen, blaas, chronische vermoeidheid, uitputting, astma, COPD, geslachtsdelen.

Chakra’s

Aardechakra (onder voeten), 1e chakra (manifestatie, geslachtsklieren), 2e chakra (heiligbeen, bezitten & verrijken, bijnieren), 3e chakra (plexus solaris, gevoelswarmte, alvleesklier), 6e chakra (3e oog, intuïtie)

Chocolade Vanadiniet

Vanadiniet is al een bijzondere zeldzame steen maar Chocolade Vanadiniet slaat alles! Deze steen is bijzonder zeldzaam en voegt de mysterieuze energie van cacao toe aan Vanadiniet. Denk aan Cacao ceremonies, vitaliteit en de mysterieuze krachten van moeder aarde.

N.b. Natuurlijk zijn de stenen niet enkel voor de hier genoemde sterrenbeelden en chakra’s maar doen ze ook voor anderen hun werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Raadpleeg daarom altijd eerst een arts.

Hieronder een kleine selectie uit onze webwinkel

Reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>