Vesuvianiet / Idocraas

vesuvianiet informatie, idocraas, werking en betekenis
Vesuvianiet stenen

Werking Vesuvianiet / Idocraas

Vesuvianiet is een prachtige steen om verbinding te leggen met de hogere zelf en de ziel informatie te geven. Het heeft de kracht om trauma’s in dit en vorige levens los te laten. Vooral trauma’s gerelateerd aan gevangenschap, zich klein voelen, gevaar en/of geestelijke onderdrukking hebben baat bij deze steen.

Spiritueel

Verwerkt problematiek uit vorige levens door de krachtige verbinding met de ziel en hogere zelf. Daarnaast is het een hart heler die de pure liefde van het hart laat doorstromen. Hierdoor heft het woede op, maakt creatief en vindingrijk en brengt innerlijke rust en harmonie. Het maakt de steen ook tot de ideale partner bij hart meditaties. Daarnaast schept het kristal innerlijke zekerheid doordat het verbind met de diepste lagen van de kosmos en het zijn.

Emotioneel & Mentaal

De steen biedt uitkomst bij een stoornis als PTSS of depressies. De krachtige hart heler heft gevoelens van woede, frustratie en angst op terwijl het innerlijke zekerheid brengt. Daarnaast geeft de steen vindingrijkheid en creativiteit. Door de combinatie van deze eigenschappen is het een ideale steen om probleemsituaties op te lossen en creatief naar eigen hand te zetten.

Fysiek

Versterkt glazuur van het gebit, herstelt reukvermogen, bevordert opname van voedingsstoffen.

Vindplaats

onder andere Italië, Rusland, Brazilië, Mexico en Californië (USA)

Verzorging

Kan op alle manieren gereinigd worden

Chakra

werkt op het hart chakra

Weetjes Vesuvianiet

Vesuvianiet is genoemd naar de vulkaan de Vesuvius in Italië. De steen werd hier het eerst gevonden.

Combinatie stenen

Een goede combinatie zijn; Zilver Obsidiaan, Brookiet Fantoom, Lepidoliet en Zonnesteen

De chakra’s en sterrenbeelden die we in het artikel zetten daar doet de steen het best zijn werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn of haar werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Het is dan ook verstandig om altijd eerst een arts te consulteren en die aanwijzingen op te volgen.

Hieronder een kleine selectie uit onze webwinkel