Chloriet

chlorietfantoom, werking chloriet
Chloriet fantoom. Dus het groene gedeelte.

Werking Chloriet

Chloriet is een gezondmakertje pur sang. Het beschermt huis en haar bewoners tegen straling maar heeft een nog veel sterkere eigenschap. Het is een van de meest sterke fysieke genezers onder de stenen. De steen helpt bij het behouden of verkrijgen van een gezond fysiek en spiritueel lichaam waarover verderop in dit stukje meer. Als klap op de vuursteen versterkt Chloriet het contact met deva’s, elven, elementalen en andere natuurwezens. Veelal komt het voor in Bergkristal we noemen dit dan Chlorietfantoom. Een mooie combinatie omdat de stenen elkaar versterken.

Spiritueel

Chloriet is zoals genoemd de steen bij uitstek om contact te maken met allerlei soorten natuurwezens. Ook spreken met Moeder Aarde is een koud kunstje met deze gevoelige steen. Verder brengt ze bescherming tegen psychische aanvallen en negativiteit van buitenaf.

Emotioneel

Deze krachtige heler zorgt ervoor dat emoties en andere energiestromen geaard worden. Op deze manier kan de liefde voor de aardse zelf worden gevonden. Met als resultaat plezier in het aardse leven.

Fysiek

De fysieke heling van Chloriet is befaamd. Het pakt dan ook een in deze tijd enorm belangrijk gedeelte aan. Naast het hart helpt de steen bij cel functies en regeneratie van deze cellen. Verder helpt het om te ontgiften en zorgt ervoor dat de vitamines A en E en de mineralen IJzer, Magnesium en Calcium beter worden opgenomen. Ook is de steen pijnstillend en behulpzaam bij huidproblematiek en levervlekken. Verder behulpzaam bij: zenuwbanen, zenuwpijnen, botten, fracturen, spieren en spierziekten.

Meditatie

Door Chloriet in je omgeving te hebben is contact maken en vasthouden met deva’s (natuurwezens) een fluitje van een cent. Een mooie manier is om te mediteren met de steen in de hand of op het hartchakra. Niet alleen voor contact met natuurwezens maar ook met planten en bomen. Het kristal maakt verbinding en kanaliseert de helderste en puurste aardenergie.

Chakra

1e chakra (manifestatie, geslachtsklieren, basis), aardester chakra, 4e chakra (hart, thymus, liefde), 6e chakra (intuïtie, hypofyse, 3e oog)

Verzorging

Beter niet reinigen met water. Ontladen en opladen in Aarde en (volle) maanlicht zijn goede methoden. Ook Seleniet helpt goed om te ontladen en opladen.

Chloriet combineren

Chloriet heeft prachtige effecten in combinatie met Citrien of Golden Healer. Met deze stenen brengt het de ziel naar Aarde. Zo kunnen veel blokkades uit vorige levens weggehaald worden en er volop plezier worden beleefd. Natuurlijk de combinatie met Bergkristal waardoor het enorm wordt versterkt. Maar ook een steen als Brookiet Fantoom zodat het 7e chakra en het 1e chakra beiden even sterk worden gestimuleerd. Het zorgt voor een van de mooiste meditatieve ervaringen.

N.b. Natuurlijk zijn de stenen niet enkel voor de hier genoemde sterrenbeelden en chakra’s maar doen ze ook voor anderen hun werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Raadpleeg daarom altijd eerst een arts.

Hieronder een kleine selectie uit onze webwinkel