Danburiet

Werking Danburiet

Danburiet ruw, ruwe danburiet, danburiet brokje, danburite, engelensteen, hoge spiritualiteit, danburiet meditatiesteen
Danburiet ruw

Danburiet is een hoog spiritueel gesteente. De vele spirituele werkingen maken de steen befaamd onder lichtwerkers. De zeer zuivere vibratie activeert het hart, intellect, hoger bewustzijn en legt een sterke verbinding met hogere rijken zoals dat van de Engelen. De edelsteen uit Danburry, Connecticut heeft een schittering, met het blote oog zichtbaar, die afkomstig is van kosmisch licht. Het kristal trekt verlichting en spiritueel bewustzijn aan.

Spiritueel

Meestal belichten we ook de emotionele, mentale en fysieke werkingen. Danburiet echter, is een speciale steen. Een die vooral in de hogere spirituele lichamen werkzaam is. De edelsteen effent het te betreden pad. Met andere woorden maakt de steen het leven makkelijker. Het brengt sereniteit en hogere wijsheid afkomstig uit de Akasha kronieken en van de Engelbewaarders. Het is dan ook een prachtige steen om verandering rustiger te laten verlopen en het verleden los te laten. Het verwijdert geestelijke verplichtingen en karmische stukken. De steen geeft de ziel de kans om een nieuwe weg in te slaan. Zo kan iedereen zijn of haar eigen pad kiezen.

Mediteren

Mediteren met Danburiet is een prachtige ervaring. De steen brengt de gebruiker naar een hoge staat van bewustzijn en zorgt dat boodschappen duidelijk worden ontvangen en gevoeld. Ook voor stervensbegeleiding is de edelsteen uitermate geschikt. Ze wordt er dan ook veel voor gebruikt. Plaats de steen naast het bed van de stervende en het zal de begeleiding naar het hiernamaals op zich nemen. Danburiet begeleidt de ziel naar het licht.

Toepassingen Danburiet

Leg de steen op het hart om de daar aanwezige blokkades op te lossen. Erg sterke heling!

Zuivert het aura en de chakra’s.

Onder het hoofdkussen bevordert de steen lucide dromen.

Leg de steen in het leefgedeelte of slaapkamer om rust en geduld te creëren.

Chakra’s

4e chakra (hart, liefde & liefhebben), 6e chakra (3e oog, intuitie), 7e chakra (kruin, overgave & geloof) Danburiet brengt het hartchakra op 1 lijn met de hogere chakra’s tot aan het 14e niveau zelfs!

Sterrenbeeld

Leeuw.

De chakra’s en sterrenbeelden die we in het artikel zetten daar doet de steen het best zijn werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn of haar werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Het is dan ook verstandig om altijd eerst een arts te consulteren en die aanwijzingen op te volgen.

Hieronder een kleine selectie uit onze webwinkel