Mosagaat

Mosagaat armband werking en informatie
Mosagaat armband

Werking en betekenis Mosagaat

Mosagaat brengt schoonheid en vreugde in het leven. Deze vrolijke steen verfrist de ziel, laat leven in overvloed (rijkdom), geeft zelfrespect, gevoel van eigenwaarde en versterkt positieve karaktertrekken. De steen zet aan tot zelfexpressie, betere communicatie en brengt emoties in evenwicht terwijl het angsten uitbant. Het moedigt hoop en vertrouwen aan terwijl het de schoonheid in alles laat zien.

Spiritueel

Mosagaat heelt negativiteit en laat met een positieve blik kijken. De wereld is ineens weer mooier en overvloed en liefde stromen weer naar je toe. Deze Agaat soort is sterk verbonden met Moeder Aarde. Hierdoor helpt het tegen gevoeligheid voor het weer en milieuvervuiling. Meteen is het een ideale steen om bij planten te leggen. Het kristal heft ook spirituele blokkades op en geeft energie bij een nieuw begin en doorzettingsvermogen.

Fysiek

Mosagaat is de ideale steen als het lichaam zich in een herstelperiode bevindt, hierdoor is het een graag geziene gast bij langdurige ziekten of een revalidatieproces. Verder is de groene helper ideaal bij: ontstekingen, schimmelinfectie, verkoudheid en griep, huidproblemen, uitdroging, bloedsomloop, stimulans, immuunsysteem, infecties, van de lymfstroom, hypoglykemie, zwellingen, neus en keelholten.

Emotioneel & Mentaal

Het geeft mensen die meer op het intellect varen toegang tot de intuïtie terwijl het intuïtieve mensen de energie leert implementeren op bruikbare wijze. Daarnaast krachtige werking bij: depressie, zelfexpressie, communicatiestoornissen, geeft inzicht in moeilijke situaties, helpt tevens in de omgang met anderen, vermindert angst, overtuigingen, zelfrespect, versterkt positieve karaktertrekken, persoonlijke ruimte en groei, straatvrees en fobieën.

Zwanger

Mosagaat wordt ook wel het geboortekristal genoemd. Het helpt vroedvrouwen bij hun werk terwijl het een pijnloze bevalling zonder complicaties voorstaat. De steen zorgt tevens voor een goede hartconnectie tussen moeder en kind en ruimt eventuele karmische belasting tussen hen op.

Sterrenbeeld

Maagd, Stier, Tweelingen, Kreeft en ook Boogschutter.

Chakra

4e chakra (liefde & liefhebben, hart), 5e chakra (ordenen & creëren, keel)

Vindplaats

Australië, Indonesië, India en de Verenigde Staten.

N.b. Natuurlijk zijn de stenen niet enkel voor de hier genoemde sterrenbeelden en chakra’s maar doen ze ook voor anderen hun werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Raadpleeg daarom altijd eerst een arts.

Hieronder een kleine selectie uit onze webshop