Roze Toermalijn (Rubeliet)

roze toermalijn, werking, betekenis, pink turmaline,
roze toermalijn van absolute top kwaliteit

Werking Roze Toermalijn (Rubeliet)

Roze Toermalijn wordt tegenwoordig ook wel Rubeliet genoemd. Het werkt in op het hartchakra. Misschien wel de belangrijkste eigenschap: de steen leert haar drager eigenliefde en brengt persoonlijke groei. De stenen zijn liefdevoller en dus vriendelijker in gebruik dan hun donkere broeder. Ze bevorderen liefdevol denken, begrip, empathie, tederheid, tact en diplomatie. Roze Toermalijn zorgt voor betere relaties en vriendschappen, verlicht emotionele pijnen en angsten terwijl het depressies bestrijdt met liefde en begrip. Ideaal ook bij bindings- en verlatingsangst.

Spiritueel

Roze Toermalijn heelt blokkades en verdriet uit vorige levens. Het haalt niet enkel de pijnen weg maar aardt deze ook. Doordat de steen dit doet is het gemakkelijker om het ‘een plekje’ te geven. Hierdoor kunnen de opgedane ervaringen en inzichten gemakkelijk benut worden in het huidige leven. Daarnaast is het een krachtige heler bij bindings- en verlatingsangsten doordat ze de zuivere goddelijke liefde in het lichaam integreert.

Emotioneel & Mentaal

Deze hart heler is voor geen kleintje vervaard. Waar iedereen wel in meer of mindere mate last heeft van een verbindingsangst (verlating of binding) gaat Roze Toermalijn er de strijd mee aan. De steen laat inzien dat het veilig is om lief te hebben, geeft tegelijk het inzicht dat er eerst van de eigen zelf gehouden moet worden en helpt daar ook bij. De steen trekt meteen maar spirituele liefde en de daarbij behorende partner naar de drager toe. Een stabiele relatie met jezelf of een ander begint bij Roze Toermalijn. Roze Toermalijn brengt begrip voor de seksualiteit van anderen zowel als jezelf. Bijvoorbeeld homoseksualiteit of seksuele fetisjen.

Fysiek

De edelsteen werkt naast het hartchakra ook sterk in op het 1e (basis, manifestatie) en 2e chakra (navel, bezitten & verrijken). Het helpt bij regeneratie van zenuwen en is dus bij uitstek geschikt als steun bij de ziekte MS. Ook ongevoeligheid, immuunziekten, nervositeit, stress en overgevoeligheid zijn gebaat bij de roze weldoener. Het heft blokkeringen in het hart chakra effectief op. Daarnaast kan de steen helpen bij impotentie problematiek, seksuele futloosheid en frigiditeit.

Chakra

1e chakra ( Manifestatie, geslachtsklieren, Basis), 4e chakra (Liefde & Liefhebben, Hart, Thymus), 5e chakra (Keel, Ordenen & Creëren, Schildklier).

Sterrenbeeld

Weegschaal, Boogschutter, Kreeft, Tweelingen, Maagd en Schorpioen.

N.b. Natuurlijk zijn de stenen niet enkel voor de hier genoemde sterrenbeelden en chakra’s maar doen ze ook voor anderen hun werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Raadpleeg daarom altijd eerst een arts.

Hieronder een kleine selectie uit onze webwinkel