Tripliet

Tripliet kristallen stenen werking en betekenis informatie
Tripliet stenen

Werking Tripliet

Tripliet is een hoog energetische steen. Een van de ascensie kristallen op aarde en dus een van de krachtigste. Genoemd naar het Griekse woord Triplos omdat het de drie belangrijkste energie stromingen vult met levenskracht. De hoger energetische, de mentale en de fysieke. Door deze driewegs healing is Tripliet een kristal dat niet mag missen bij kristal healings. Simpelweg het vasthouden van deze meester heler zorgt voor een diepe reiniging van alle drie de systemen. Ook kickstart het bijzondere kristal creativiteit en levenslust en zorgt het voor heling op het etherische hart.

Spiritueel

Eigenlijk zijn er geen woorden om de ervaring te beschrijven die gevoeld wordt als het kristal voor het eerst in de hand ligt. Het kristal geeft zo’n totale en enorme heling op alle spirituele en fysieke lichamen dat de ervaring elke keer weer anders is. Het is alsof de steen je naast een van de grote opgestegen Meesters plaatst en je hun energie leent. Daarnaast stimuleert het de basis en sacrale chakra’s en zorgt dat het lichaam ongeëvenaarde levenskracht ervaart. Ook het hart chakra en etherische hart. Daarnaast werkt het sterk op alle hogere chakra’s (zie ook het stukje speciale healings). De steen laat Qi en kundalini energieën door het lichaam stromen. Plaats Tripliet op het navel chakra (een duimbreedte onder de navel) en het zal energie opslaan in de Dantien tot het nodig is. Op deze manier worden vermoeidheid en lusteloosheid overwonnen.

Emotioneel & Mentaal

Het bewustzijn van Tripliet is een ware meester heler. Het weet wat elk individueel persoon nodig heeft. Het helpt om situaties kalm te overzien en oplossingen door te krijgen. Daarnaast geeft de steen meteen kracht om de oplossingen in de praktijk toe te passen. Een psychisch of mentaal probleem? Dit krachtige kristal doorgrond en helpt het te overstijgen.

Fysiek

Het metabolisch systeem, werkt als anti oxidant, geeft ijzer aan het lichaam helpt dus bij bloedarmoede, lever, milt, doorbloeding, brengt balans in de bloeddruk goed dus bij hoge bloeddruk, weefsel reparatie, herstel van ziekten, helpt bij opname van mineralen en zorgt meteen voor een juiste balans van mineralen in het lichaam, werkt ontgiftend voor het lichaam.

Speciale Healings met Tripliet

Plaats een Tripliet onder de voeten, eentje net onder of op het 1e chakra (basischakra) en eentje op het 2e chakra (net onder de navel). Met deze combinatie schiet er energie door het hart naar het 7e chakra. Net alsof er vuurwerk in het hoofd afgaat. De energie vloeit daarna door het 7e chakra naar het aura en omhult de persoon. Het versterkt en heelt het aura en biomagnetisch veld.

De Triplieten zorgen vervolgens dat alles gemanifesteerd kan worden wat de persoon verlangt ook op het gebied van spirituele ontwikkeling. Daarna zorgt de steen dat de Kundalini energieen integreren in het etherische, fysieke, emotionele en mentale. Hierdoor wordt het bewustzijn verruimt en brengt het een nog grotere compassie voor alles om je heen. Mocht deze healing als te heftig worden ervaren dan biedt een wit kristal boven het hoofd uitkomst. Wil je de healing nog krachtiger maken plaats dan een Brookietfantoom boven het hoofd.

Vindplaats

De krachtigste komen uit Skardu Pakistan. Wordt verder ook gevonden in China, Arizona, Bavaria en Namibië.

Vindbaarheid

Extreem zeldzaam

Combinaties met Tripliet

Brookietfantoom versterkt Tripliet enorm, een geweldige combinatie voor healings en/of meditaties. Kunziet vult de steen perfect aan. Ook Bruciet is een mooie combinatie steen.

N.b. Natuurlijk zijn de stenen niet enkel voor de hier genoemde sterrenbeelden en chakra’s maar doen ze ook voor anderen hun werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Raadpleeg daarom altijd eerst een arts.

Hieronder een kleine selectie uit onze webwinkel

Reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>