Zebradoriet

Zebradoriet trommelstenen knuffelsteen trommelsteen
Zebradoriet trommelstenen

Zebradoriet werking

Bijzondere steen die nog onbekend is bij het grote publiek. Zonde! Deze steen kan iedereen namelijk goed gebruiken. De steen brengt een sterke aarding maar is ook in de spirituele lagen een gigant. Zo reinigt hij de chakra’s en dicht gaten in het aura. De steen spoort de redenen van aanwezige energetische disbalans op en tracht deze los te laten.

Spiritueel

Zoals gezegd helpt Zebradoriet bij het dichten van gaten in het aura en balanceert en heelt het de chakra’s. Ook de werking tijdens Sjamanistische reizen is er een om ‘over naar huis te schrijven’. De steen helpt om jezelf verborgen te houden voor donkere energie en lifters. Zo is reizen naar de onderwerelden een stuk aangenamer ineens.

Emotioneel

De energie van Zebradoriet wordt wel eens vergeleken met de aanrakingen van een engel. Het is dus ook niet vreemd dat dit een steen is die erg goed helpt bij emotionele trauma’s. Het geeft emotionele stabiliteit, zelfvertrouwen en helpt om te centreren in de eigen zelf. Ook helpt de steen om weer vertrouwen in andere mensen te krijgen.

Fysiek

Zebradoriet geeft energie op de korte en lange termijn. Op de korte termijn is een boost fijn maar de steen zorgt ook dat energetische disbalans gedetecteerd wordt en brengt energie om deze los te laten. Op deze manier helpt de steen om het energieniveau dat je van nature hebt weer te bereiken. Ideaal dus ook bij burn-outs! Ook een goede vriend bij ADHD en/of fysieke trauma’s door de rustgevende werking. De helende werking strekt zich verder uit naar; slagaderen, longen, hernia’s, zenuw problematiek en de algehele gezondheid van wervels en de wervelkolom. Werkt ontgiftend, ontzurend en verwijderd zware metalen uit het lichaam.

Zebradoriet, Grafisch Rookkwarts of Schriftgraniet?

Alle drie namen die voor deze Rookkwarts in Veldspaat variant worden gebruikt. De steen bestaat uit samengedrukte Rookkwarts in een matrix van Veldspaat. Het wordt wel eens Schriftgraniet genoemd doordat de samengeperste Rookkwarts wel wat weg heeft van spijkerschrift. De naam Zebradoriet of Velspaat Zebra komt doordat de Rookkwarts strepen wel wat lijken op de strepen op de vacht van een zebra. Grafisch Rookkwarts is een naam die ook weer op de strepen slaat. Het lijkt wel wat op een modern grafisch ontwerp.

Sterrenbeeld

Kreeft, Tweelingen, Waterman

Chakra

1e chakra (manifestatie, geslachtsklieren), 3e chakra (zonnevlecht, gevoelswarmte, alvleesklier)

Reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>