Zeemeermin Labradoriet (Roze Labradoriet)

Zeemeermin Labradoriet gepolijste sculptuur, TOP-kwaliteit, AAA, 9 cm, 863 gram

Zeemeermin Labradoriet (Roze Labradoriet)

Waarom zeemeermin Labradoriet en niet gewoon Roze Labradoriet? Dit omdat de steen schakeringen van oranje tot aan donker paars in zich draagt. Het zou wat overdreven zijn om hem de oranje-rode-roze-paarse variant te noemen. Deze zeemeermin edelsteen heeft een paar zeer interessante werkingen. Zo is het een van de meest krachtige stenen bij het helen van seksuele trauma’s. Misbruik maar ook eender welke andere blokkade in dat gebied. Misschien ook wel omdat de steen zo goed werkt op het hart chakra. Een healer pur sang. Het weert negatieve invloeden terwijl het een positieve kijk op het leven brengt. Ook doet beseffen dat jij niet je blokkades bent. Helemaal top is de kracht om angsten en onzekerheden weg te halen en er een krachtig geloof in het zelf en universum voor terug te plaatsen. Het stimuleert de fantasie en creativiteit terwijl het een overactief brein kalmeert. Zo is er weer ruimte voor nieuwe ideeën. Verder draagt het natuurlijk ook alle krachten van Labradoriet met zich mee.

Sterrenbeeld

Allemaal

Chakra

Hart (4e chakra, liefde & liefhebben)

Werking Labradoriet

Labradoriet is een vruchtbare steen. Valt de steen uit elkaar dan maakt ze het land vruchtbaar maar ook spiritueel plukt haar drager de vruchten van deze beschermende steen. Zowel letterlijk – helpt tegen onvruchtbaarheid – als figuurlijk –  maakt creatief en stimuleert de fantasie.

Spiritueel

De edelsteen is een sterk beschermende en spirituele steen. Het beschermt het eigen energieveld (aura) tegen negatieve invloeden uit de omgeving en mensen die energie bij je wegnemen. Daarnaast vult het ook gaten in datzelfde aura weer op. Het versterkt de intuïtie en mediamieke gaven. De steen maakt contact met het onderbewuste en brengt vergeten herinneringen boven.

Emotioneel & Mentaal

De edelsteen vermindert angst en geeft kracht, (zelf)vertrouwen en doorzettingsvermogen.  Labradoriet stimuleert fantasie en creativiteit en helpt ideeën te ontwikkelen.

Fysiek

De steen werkt bloeddrukverlagend en kalmerend, reguleert de stofwisseling en heeft een positief effect op verkoudheid, jicht, reuma, de ogen, een onregelmatige menstruatie en menstruele klachten. De steen is vooral geel en blauw. Vanwege deze kleuren werkt hij het beste op het zonnevlechtchakra (spijsvertering), het keelchakra en het voorhoofdchakra (maakt creatief, communicatief vaardig, flexibel en invoelend).

Verzorging

kan op elke manier verzorgt worden.

Chakra

3e chakra (zonnevlecht, gevoelswarmte), 5e chakra (keel, ordenen & creëren), 6e chakra (intuïtie).

Sterrenbeeld

Waterman, Boogschutter, Schorpioen, Kreeft