Zilver Obsidiaan

zilver obsidiaan kristallen schedels
zilver obsidiaan kristallen schedels

Werking Zilver Obsidiaan

Zilver Obsidiaan geneest de ziel op alle niveau’s. De bijna mysterieus aandoende steen maakt reizen naar vorige levens gemakkelijker en helpt daar opgedane trauma’s te genezen. Zilver Obsidiaan is een zuiver energie vervuld van licht en waarheid. De steen wordt dan ook veel gebruikt voor meditaties en divinatie (toekomst kijken). De steen brengt balans en maakt inzichtelijk wie de eigen ik is.

Spiritueel

Daarnaast is de steen een krachtig schild tegen negativiteit. De sterke aanwezigheid van Obsidiaan zorgt ervoor dat deze zilveren variant alle krachten heeft van haar zwarte broeder. Door de aanwezigheid van zilver helend licht trekt de zilver obsidiaan tevens mooie gebeurtenissen aan. Tijdens uittredingen en vergaande healings is Zilver Obsidiaan bijna een must voor de ‘die hards’. Het zorgt ervoor dat de ziel verbonden blijft met het lichaam. Dit door de sterke band met het fluïde koord (zo’n 10 cm boven de navel).

Emotioneel & Mentaal

De steen maakt geduldig maar laat je niet opgeven. Daarnaast biedt zilver obsidiaan inzicht in de kern van problemen en verwijderd het automatisch de daarbij vrijkomende energieën. Bij consulten of meditaties is het heerlijk deze steen haar werk te laten doen terwijl je zelf op andere dingen kan focussen. De steen brengt haar gebruiker naar een hoger level en helpt in moeilijke situaties.

Fysiek

Fysiek helpt het vulkanische gesteente tegen spijsverteringsproblemen, blokkades, spanningen, artritis, gewrichtsproblematiek, de bloedsomloop, verlicht het pijn en ontgift.

Combinaties

Goede stenen om te combineren zijn; Regenboog Obsidiaan, Goud Obsidiaan, Brookietfantoom, Vesuvianiet en Kiwi Jaspis

Werking Obsidiaan

Hier nog even een korte omschrijving van Obsidiaan. Dit omdat Zilver Obsidiaan natuurlijk ook al deze gaven bezit. Het is een enorm krachtige steen met aardig wat varianten. En dat is maar goed ook. Het zijn juist die varianten die maken dat de steen voor iedereen bruikbaar is. De steen zelf is sterk inzichtgevend en reinigend. Hierdoor stimuleert het de persoonlijke ontwikkeling. De waarheid komt boven, de drager ziet de kern van problemen en/of weggestopte emoties komen naar boven zodat de blokkades kunnen worden geslecht.

Obsidiaan werkt veelal als een spiegel zodat de drager kan ontdekken wie hij of zij nu echt is. Dit is natuurlijk niet altijd even prettig, oude trauma’s kunnen worden opgerakeld en soms is inzichtelijk krijgen wie je bent een schok. Veelal word de edelsteen dan ook gebruikt in samen werking of in overleg met een therapeut. Er zijn gelukkig ook zachtere varianten (apache traan, sneeuwvlok obsidiaan) van de obsidiaan zodat hij bij iedereen past. Meer informatie Obsidiaan

De chakra’s en sterrenbeelden die we in het artikel zetten daar doet de steen het best zijn werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn of haar werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Het is dan ook verstandig om altijd eerst een arts te consulteren en die aanwijzingen op te volgen.

Hieronder een kleine selectie uit onze webwinkel