Zwarte Maansteen (Nieuwe Maansteen)

Werking Zwarte Maansteen (Nieuwe Maansteen)

Zwarte Maansteen is een even mysterieuze als magisch gesteente. Een sterke werking op Lilith (de zwarte kant van de maan) en tevens de periode nieuwe maan is een gegeven waarmee het kristal tot grote hoogtes reikt. Door de sterke band met Lilith is deze steen er een die voor iedereen een toevoeging is. Zelfs onze meest duistere kanten komen omhoog zodat we ze kunnen begrijpen en transformeren naar het licht. Omdat we pas echt in onze kracht kunnen staan als we ook het duister accepteren. De sterke heler heeft de zachtheid, kracht, wijsheid, begrip en passie van het heilige vrouwelijke in zich waardoor het tal van prachtige eigenschappen heeft. Niet in de laatste plaats het vermogen om rust en balans tussen het mannelijke en vrouwelijke te brengen.

Spiritueel

Zwarte Maansteen versterkt intenties door ze naar het -0- veld te brengen. Vanuit -0- komt alle creatie. Maar als je dacht dat alle eigenschappen al genoemd waren kom je bedrogen uit. Deze krachtige steen heeft nog veel meer prachtige kwaliteiten. Het vrouwelijke in al haar pracht. Ze versterkt de intuïtie door haar sterke band met de maan, leert dat alles een is en maakt bewust van het onbewuste. Tegelijk leert ze empathie te hebben voor zelfs de kleinste levensvormen en versterkt helderziendheid en paranormale vermogens.

Contact leggen met spirituele gidsen? Een fluitje van een cent voor deze nieuwe ster, eh.. maan, aan het firmament. Naast Lilith heeft de steen ook een sterke band met de Zwarte Madonna en Magdalena. Na al die hoge spirituele kracht is het fijn te weten dat ze ook spirituele gronding bewerkstelligt. Beide voetjes dus stevig op moeder aarde. Paranormale vermogens maar daar wat minder blij mee? Deze steen brengt acceptatie en rust.

Emotioneel & Mentaal

Met zachte hand kalmeert Zwarte Maansteen emoties. Dus ben jij af en toe een ‘drama queen’? Dan is deze rustgevende steen een uitkomst door haar vermogen om overdreven reacties tot rust te brengen. Zoals eerder genoemd is een van de prachtige eigenschappen van deze steen het zelfinzicht dat ze schenkt. Empathisch vermogen en liefde voor de eigen zelf zijn een hoog goed. Ook bij depressie, stress, borderline en andere emotionele instabiliteit een fijne steen. Leg de steen op de zonnevlecht om oude emotionele patronen te transformeren.

Fysiek

Ben jij iemand die een reactie vertoond op elektrische apparatuur, mobiele telefoons of bijvoorbeeld WiFi? Dan heb je geluk dat ze ook hier uitkomst biedt. De steen heeft de spiegelende eigenschappen van de maan waardoor straling weg gekaatst lijkt te worden. Verder helend voor; organen, baarmoeder, vagina, eierstokken, milt, nieren, maag en darmen.

Nieuwe Maan

Zwarte Maansteen heeft nog een andere naam waar onder ze bekend staat; Nieuwe Maansteen. Dit door haar krachtige connectie met de nieuwe maan. Ze bevat de magische en mystieke vermogens die ook veelal aan de nieuwe maan toegedicht zijn. Het ‘alles is mogelijk’ gevoel. Een nieuw begin en dus nieuwe kansen.

Meditatie

Tijdens meditaties met de steen is het gemakkelijk connectie maken met de goddelijke vrouwelijkheid of de nieuwe maan.

Chakra werking Zwarte Maansteen

1e chakra (manifestatie, geslachtsklieren), 2e chakra (bezitten & verrijken, emotie, bijnieren), 3e chakra (gevoelswarmte, ziel, plexus solaris, alvleesklier), 5e chakra (ordenen & creëren, schildklier, keel), 6e chakra (intuïtie, hypofyse, 3e oog), 7e chakra (kroon, overgave & geloof, Epifyse) ook de hogere chakra’s boven het lijf hebben een sterke band met deze steen.

Combinatie stenen met Zwarte Maansteen

Om een mooie synergie en overvloed in het leven te bereiken is een combinatie met een van de volgende stenen aan te raden; Robijn, Lepidoliet, Kunziet, Malachiet of Azuurmalachiet

De chakra’s en sterrenbeelden die we in het artikel zetten daar doet de steen het best zijn werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn of haar werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Het is dan ook verstandig om altijd eerst een arts te consulteren en die aanwijzingen op te volgen.

Hieronder een kleine selectie uit onze webwinkel

Reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>