Zwarte Opaal

Zwarte Opaal palm steen uit Madagaskar
Zwarte Opaal palm steen uit Madagaskar

Werking Zwarte Opaal

Zwarte Opaal mixt de levensvreugde en het pure geluk die elke Opaal soort kenmerkt met het donker en de schaduwzijden die we allemaal kennen. Het laat zien dat ook in het donkerste donker licht schuilt. Sterker nog dat het donker een hoge concentratie van licht is. De reis door het donker brengt ons naar het licht waar omgekeerd enkel het licht ons gewaar kan maken van het donker. Er is geen goed of fout, dualiteit is een menselijke uitvinding. Zwarte Opaal leert ons dit en meer. De steen heeft de kracht om karmische delen los te rijten. Onze overtuigingen en angsten waar we ons zo mee zijn gaan vereenzelvigen worden met deze edelsteen op een afstandje gezet zodat we ze kunnen bezien, doorvoelen en loslaten.

Spiritueel

Het Aquarius tijdperk is zich steeds meer aan het ontplooien en dus is het tijd om karmische delen los te laten. Dualiteit maakt plaats voor eenheid. Karmische gescheidenheid is niet meer nodig. Zwarte Opaal laat ons door die zelf gecreëerde duisternis reizen zodat het weer samengevoegd kan worden met het licht. Sterker nog, het laat zien dat er altijd al licht was. Therapeuten die hun cliënten uit donkere stukken willen halen hebben natuurlijk ook veel baat bij deze steen. Zwarte Opaal heeft de kracht om de eigen ziel omhoog te halen dwars door alle pijnstukken en beperkende overtuigingen heen. Het geeft liefde voor mooie dingen en laat genieten van alles om je heen. Het zorgt dat negativiteit geen kans krijgt om aan te haken. De steen trekt positieve gebeurtenissen aan waardoor een leven in overvloed binnen handbereik ligt.

Emotioneel & Mentaal

Zwarte Opaal helpt om weer heel te worden in deze wereld vol dualiteit. Niet langer de schuld te geven aan allerlei factoren om ons heen maar die heelheid te zoeken in onszelf. Degene die liefde zoekt zal dit eerst aan zichzelf moeten onderwijzen. Liefde zit van binnen, er zijn geen uiterlijke omstandigheden die ons dit brengen. Geen partner, wereldlijk comfort of veiligheid die liefde brengt. Deze edelsteen brengt naar de kern. Laat de ziel voelen door alle stukjes van duister en licht heen. Welk karakter we ook hebben gecreëerd in dit leven, onze ziel is altijd begripvol. harmonieus en vol liefde. Deze steen laat genieten van mooie dingen, laat ons het leven weer zien zoals het werkelijk is. Een prachtige plek vol vreugde en interessante avonturen. Haalt ons uit het zelfmedelijden dat zo vaak een belemmering is. Laat angst varen zodat er zoveel meer beleefd kan worden. Uit het hoofd, naar het hart Het is tijd voor zonneschijn. De steen schenkt een zonnige kijk op het leven. Draag de steen bij je om een fijne positieve flow te creëren. De wereld veranderd met Opaal. Ideale steen bij angsten, zweverigheid, stress, burn-out, depressie en zelfs nog zwaardere psychische klachten.

Fysiek

De steen helpt bij cel regeneratie, ascensie- en griep verschijnselen. Verder versterkt het de lichaamskracht en vitaliteit. Goede steen voor de spijsvertering, onderbuik, de nieren en het hart. De steen helpt bij ontzuren en detoxen.

Chakra’s

Allemaal

Sterrenbeeld

Kreeft, Schorpioen, Boogschutter, Tweelingen, Stier & Vissen

Weetje

Er bestaat Zwarte iriserende Opaal uit Australië maar ook een niet iriserende variant ui Madagaskar.

N.b. Natuurlijk zijn de stenen niet enkel voor de hier genoemde sterrenbeelden en chakra’s maar doen ze ook voor anderen hun werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Raadpleeg daarom altijd eerst een arts.

Hieronder een kleine selectie uit onze webwinkel

Reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>