Zwarte Saffier & Zwarte Ster Saffier

Werking Zwarte Saffier & Zwarte Ster Saffier

Zwarte Saffier is een zeer bijzondere steen die voor velen tot de fijnste stenen uit hun collectie wordt gerekend. Dit komt natuurlijk geheel door de krachtige functies die het bijzondere kristal bezit. Zo is het een krachtige beschermer tegen alle negativiteit tot aan zwarte magie. Het is een veelgebruikt talisman tegen ongeluk en weert valse vriendschappen. Voorts activeert het de psyche en spirituele capaciteiten terwijl het ook nog eens aardend werkt. Het staat voor wijsheid, geeft doorzettingsvermogen en kent leiderschap kwaliteiten toe. Verder helpt het ook nog eens tegen onzekerheid en heeft het tal van fysiek helende krachten. Wil je het nog een stapje krachtiger? Ga dan voor een Zwarte Ster Saffier.

Spiritueel 

Zoals gezegd zijn Saffieren krachtig spirituele stenen. Ze leggen een directe band met de hoogste energieën maar hebben ook een krachtige aardse binding door hun verwantschap met Robijn. De Zwarte variant heeft als extra krachtig beschermende kwaliteiten. Het plaatst schermen die de gebruiker niet beperken maar wel kwaadwillende weghouden. Vampirisme, het leegzuigen van energie, wordt tegengegaan en zelfs demonische tot aan zwarte magie hebben geen schijn van kans als er een Zwarte Saffier in het spel is. Het kristal behoed tegen ongeluk en valse vriendschappen en brengt vertrouwen in de eigen intuïtie en intuïtieve gaven.

Emotioneel & Mentaal

Last van zorgen, stress of angsten? Dan is Zwarte Saffier een krachtige helper. Het weert al die onnodige gedachten en kalmeert de psyche. Het grond ideeën en geeft daarna de kracht deze uit te voeren. Het focust de geest en geeft extra wilskracht en doorzettingsvermogen. Onzekerheid en  opvliegendheid, veelal hetzelfde, worden aangepakt door deze krachtige helper. Op zoek naar een nieuwe baan? Ook daar helpt deze talisman steen bij. De steen is een graag geziene talisman voor zakenvrouwen. Het zorgt er voor dat ze zichzelf niet hoeven te verloochenen in een vaak mannelijke omgeving, dat ze hun sterke kanten kunnen tonen en tegelijk in hun vrouwelijke kracht blijven staan.

Fysiek

Krachtig helende werking op de ogen en het hart. Helend bij angina, overmatige transpiratie en de overgang.

Zwarte Ster Saffier

Zoals eerder gezegd is de variant met ster de overtreffende trap. Het heeft dezelfde kwaliteiten als de variant zonder bewegende ster maar is krachtiger, intenser. De enorm hoge energie doet haast buitenaards aan en is meteen de reden dat de steen gemakkelijk buitenaardse invloeden oppikt. Communiceren met die wezen indien gewenst is dan een fluitje van een cent. De ster op de steen (rutiel insluitsels) is het equivalent van het goddelijk weten en het licht van al dat is. Het helpt manifesteren. De strepen die de ster maken staan voor de engelen van hoop, geloof en de lotsbestemming. Deze drie engelen zorgen voor een extra krachtige bescherming. Voor reizigers is dit de ideale steen hij zorgt er voor dat er altijd een weg naar huis zal zijn.

Sterrenbeeld

Steenbok, Waterman, Schorpioen, Maagd, Kreeft, Tweelingen

Chakra & Zwarte Saffier

Alle chakra’s

Reiniging

Zwarte Saffier is het best te reinigen bij een heldere nacht door Saturnus of bij volle maan.

De chakra’s en sterrenbeelden die we in het artikel zetten daar doet de steen het best zijn werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn of haar werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Het is dan ook verstandig om altijd eerst een arts te consulteren en die aanwijzingen op te volgen.

Hieronder een kleine selectie uit onze webwinkel

Reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>