Spirituele Edelstenen Winkel Huissen

Comfortabel thuis winkelen op de webshop of gezellig langskomen bij de winkel. Graag nodigen we iedereen uit om eens langs te komen in onze spirituele winkel te Huissen. De winkel is gevuld met prachtige edelstenen en allerhande spirituele artikelen. Rustig invoelen en rondneuzen door onze producten of gewoon eens langs komen voor advies onder het genot van een kopje koffie of thee. Het is ook in de winkel dat cursussen en consulten plaats vinden. Zelf vinden wij dat er een helende energie hangt die je simpelweg eens gevoeld moet hebben.

Happy Spirit is meer dan een winkel en webshop. Onze filosofie bestaat er uit dat we proberen spirituele spullen (wij noemen dat Spiritualia) betaalbaar aan te bieden. Zodat het voor iedereen bereikbaar is. Dit geldt ook voor workshops, cursussen en consulten. Regelmatig hebben we speciale aanbiedingen en leuke evenementen. Houdt dus goed de agenda op deze site in de gaten voor alle levendigheid bij Happy Spirit.

Kom langs in de winkel!
Vierakkerstraat 53
6851 BD
Huissen

SPECIALE OPENINGSTIJDEN (TIJDELIJK)
Door de mondkapjesplicht hebben we aangepaste openingstijden. Winkelen is enkel mogelijk op afspraak. Afspraken kunnen via de e-mail worden gemaakt. Afspraak dagen lopen van maandag tot en met vrijdag (10.00 tot 16.00)

Normale Openingstijden (nu niet geldig)
Woensdag t/m vrijdag: 11:00 – 17:00
Zaterdag: 11:00 – 17:00

Happy Spirit winkel in Huissen