Spirituele Winkel Arnhem

Comfortabel thuis winkelen op de webshop of gezellig langskomen bij de winkel. Graag nodigen we iedereen uit om eens langs te komen in onze spirituele winkel te Arnhem. De winkel is gevuld met prachtige edelstenen en allerhande spirituele artikelen. Rustig invoelen en rondneuzen door onze producten of gewoon eens langs komen voor advies onder het genot van een kopje koffie of thee. Het is ook in de winkel dat cursussen en consulten plaats vinden. Zelf vinden wij dat er een helende energie hangt die je simpelweg eens gevoeld moet hebben.

Happy Spirit is meer dan een winkel en webshop. Onze filosofie bestaat er uit dat we proberen spirituele spullen (wij noemen dat Spiritualia) betaalbaar aan te bieden. Zodat het voor iedereen bereikbaar is. Dit geldt ook voor workshops, cursussen en consulten. Regelmatig hebben we speciale aanbiedingen en leuke evenementen. Houdt dus goed de agenda op deze site in de gaten voor alle levendigheid bij Happy Spirit.

Kom langs in de winkel!
Geitenkamp 7
6823 HC Arnhem

Per 1 September 2020 gaan we naar een nieuwe locatie! Een veel groter pand zodat we nog meer stenen voor je neer kunnen zetten.
Vierakkerstraat 53
Huissen
Let op, dit is dus pas vanaf 1 September.

Openingstijden
Woensdag t/m vrijdag: 11:00 – 17:30
Zaterdag: 11:00 – 17:00

Tot  30 mei 2020 zijn we maar tot 16.00 geopend vanwege de COVID-19 maatregelen. Vanaf woensdag 3 juni weer gewoon tot 17.00