Volle Super Maan 8 april 2020

Vorige maand al een supermaan en nu weer. 8 april (04.35) is de maan weer op haar volst. Door alles wat er momenteel speelt in de wereld natuurlijk een extra interessante maan. De maan staat in weegschaal met invloeden van ram. Dat op zich is natuurlijk al een interessant gegeven. De weegschaal die alles afweegt en de ram die overal doorheen dendert zonder na te denken. In dit geval heeft weegschaal de krachtigste energie maar kan ram het zetje geven. Het is in deze tijd de vraag waar de weegschaal naar gaat uitslaan.

Een nieuwe wereld of gaan we ons nog slaafser gedragen? Financiële afhankelijkheid of een financiële reset? Meer controle, machtsspelletjes of trekken we de beerput open? Dit is natuurlijk het wereld niveau maar ook in het privé leven staan we op een kantelpunt. Ga je nog door in de huidige relatie, is het geen tijd voor ander werk, waarom blijf je jouw lichaam vergiftigen met allerlei ‘voedsel’ en stress, leven vanuit het hoofd of het hart en ga zo maar door. Deze supermaan maakt het verborgene zichtbaar en stelt je zo in staat om keuzes te maken.

Slachtoffer of stralend middelpunt?

Deze Corona tijd helpt daar stiekem een handje bij. Immers velen van ons zijn thuis, de maatschappij is tot een halt gekomen. Gewild of ongewild nu komt de vermoeidheid naar boven. Durf die te voelen en ga door alle dieper liggende emoties heen. Irritatie, woede of verdriet? Ook gewoon durven voelen, laat het door je lijf stromen. Vertel dat het er mag zijn en dat je er van houd zodat het in liefde en begrip kan loslaten. Neem daar eventueel een steen zoals een Golden Healer, Grossulaar of Kunziet bij.

Het is van belang om nu de afweging te maken wie je echt wil zijn. Laat jij je als een mak schaap naar de slachtbank van het leven leiden of ga je de liefde, positiviteit en hoop in jezelf vinden en uitstralen. Nu is de tijd voor actie! Nu is de tijd om op te staan en te zeggen “Ik leef! en ik geniet!”

Tijdens deze maan kunnen oude trauma’s omhoog komen. Je klein voelen, apathie, angst, niet gezien worden, gevangen zitten in situaties. Het kan allemaal naar boven komen. Ook de problematiek met je ouders krijgt extra aandacht. Durf het te voelen en durf daarna ook los te laten. Durf te beseffen dat jij geen slachtoffer hoeft te zijn maar gewoon in het nu leeft. Geen van die dingen gebeuren nu! Het is jouw keus om tot slachtofferschap te vervallen of om op te staan en te gaan leven.

Een maan die goed aansluit op waar we momenteel als wereld doorheen gaan dus. Deze supermaan geeft de kans om een ommekeer te maken. Als je naar de wereld en (voor velen) je eigen leven kijkt dan is dat zeker geen overbodige luxe. Laat dat wat je niet langer dient los en durf te stralen. Je hebt gekozen voor een leven hier, in deze tijd. Verstop je niet langer, laat apathie en slaafsheid niet jouw trademark worden maar laat dat prachtige licht dat je in je hebt de wereld verlichten.

Tweelingzielen

Tweelingzielen kunnen elkaar tijdens deze periode versterken maar ook zeker afbreken. Zorg dat je beiden blijft communiceren en in de twee eenheid staat. Deze periode kan verborgen gebreken omhoog laten komen en twijfels over het gekozen pad. Gaan jullie allebei in die twijfels zitten dan kan er een afstand ontstaan. Voor sommige tweelingzielen is dit ook ‘the end of the line’. Je hebt het geprobeerd maar het ging in dit leven simpelweg nog niet. Een van de twee of misschien beiden is/zijn nog niet klaar om weer in harmonie samen te leven. Het omgekeerde is ook mogelijk. Eindelijk ben je klaar om in harmonie samen te leven met jouw tweelingziel of misschien is dit zelfs wel het moment dat je diegene ontmoet!

Gechanneld door Jochem Anthonijsz

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>