De Gouden Driehoek edelstenen

Misschien heb je weleens gehoord van de Gouden Driehoek edelstenen. Wat is het en wat doet deze mysterieuze Gouden Driehoek? Hoe kun je de drie edelstenen inzetten voor bijvoorbeeld gezondheid? In deze blog lees je er alles over.

De Gouden Driehoek edelstenen: amethist, rozenkwarts en bergkristal

De Gouden Driehoek wordt gevormd door drie edelstenen: amethist, rozenkwarts en bergkristal. Als deze stenen tegen elkaar aan liggen, vormen ze in het midden een kleine driehoek. En in bepaald licht is er een gouden driehoek in te zien.
Om te begrijpen wat het effect van de Gouden Driehoek is, is het handig om eerst deze drie edelstenen afzonderlijk te begrijpen. Daarna gaan we in op het effect en de toepassingen.

gouden driehoek palm steenAmethist

Amethist is een steen die rust geeft en tevens verbindt met het spirituele. De steen is uitermate geschikt voor meditatie, het dieper reizen in jezelf. Hij helpt om tot de bron van innerlijke wijsheid te komen.
Amethist ondersteunt bij het verwerken van verlies, geeft emotionele kalmte en is een goede steen voor in de slaapkamer.

Rozenkwarts

Rozenkwarts is bij uitstek de steen van de onvoorwaardelijke liefde en zelfliefde. Vanwege haar zachte kleuren worden gevoelige kinderen vaak tot rozenkwarts aangetrokken.
Rozenkwarts is een helende steen, die de drager verbindt met diens hart en het hart van het universum. Voor mensen die last hebben van zware energie, kan de mildheid van rozenkwarts het leed verzachten.

Bergkristal

Bergkristal is een kei in het begeleiden van energie. De steen zorgt ervoor dat de energie doorstroomt en gelijk over verdeeld is. Tevens versterkt bergkristal andere edelstenen die in de buurt zijn.
Bergkristal brengt het lichaam in balans.

De drie stenen zorgen afzonderlijk voor rust (amethist), onvoorwaardelijke liefde (rozenkwarts) en energetische balans (bergkristal).
Samen vormen ze meer dan de som der delen, wat wil zeggen, dat ze elkaar optimaal versterken en een nieuwe energieveld neerzetten. Een gouden trio dus.

Toepassingen van de Gouden Driehoek

Deze wonderlijke edelstenen-set is op velerlei manieren toepasbaar. Bewust ingezet, zijn de wonderen de wereld nog niet uit. Hier volgen enkele suggesties om dit krachtige trio in te zetten.

Woonruimte

Zet de Gouden Driehoek in de woonkamer voor een harmonische sfeer. Het zuivert de ruimte en verhoogt de trilling ervan.

Waterzuivering

Plaats de drie kristallen in een waterzuiveringsinstallatie, een waterfilter of waterkan met tapkraantje.
De watermoleculen zullen de trilling van de edelstenen overnemen. Het effect van deze stenen is dus drinkbaar. Draag de rust, liefde en balans met je mee door de dag heen!

Magie

Door deze magische edelstenen-set op een altaar te plaatsen met een bepaalde intentie, gaat de magie aan de slag.
Zo kan deze gouden drie-eenheid de basis vormen voor een Feng-Shui altaar om onvoorwaardelijke liefde aan te trekken. Plaats het Feng Shui-altaar in de zuidwesthoek van de kamer.
Daarnaast is de Gouden Driehoek inzetbaar voor een levensgebied waar meer harmonie en verbinding nodig is. Zet de stenen op een plek in het huis die speciaal is ingericht om aandacht te geven aan dat levensterrein.

Verzorging van de Gouden Driehoek

In principe is het energieveld van deze drie-eenheid zelfreinigend. Wel is aan te raden om af en toe te voelen wat de stenen nodig hebben. Zo kunnen bergkristal, rozenkwarts en amethist alle drie worden afgespoeld met water. En opladen gaat natuurlijk in het licht van de Volle Maan.
Sommige stenen kunnen in direct zonlicht verkleuren. Voor meer informatie over het reinigen van edelstenen, lees deze blog.

Zo! Nu weet je wat de Gouden Driehoek is, de toepassingen ervan en hoe de edelstenen te verzorgen. Wil je een Gouden Driehoek-set ontvangen? Kijk dan in onze webshop.

Eén gedachte over & ldquo; De Gouden Driehoek edelstenen & rdquo;

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>