Angeliet

Ageliet pendel, werking, informatie, betekenis, angeliet, angelite, engelen steen, engelen
Angeliet pendel

Werking Angeliet

Angeliet (engelensteen) brengt bewustzijn en spirituele groei zodat haar drager zich ten volle in het nieuwe Aquariustijdperk kan ‘storten’.  De steen helpt de stap te maken naar 5D- of het Aquariustijdperk. Deze kalmerende steen brengt haar drager in contact met het engelenrijk terwijl het tegelijk zorg draagt voor een goede aarding. Tevens brengt ze spirituele rijkdom door een diep en vredig gevoel vol met mededogen te creëren. Angeliet brengt eenheid waar eerst chaos was. Het geeft een rustpunt, zodat er vanuit kalmte kan worden gewerkt aan het eigen zelf.

Spiritueel

Deze krachtige steen is bij uitstek geschikt voor healers en mensen die andere helende vakken (gezondheidszorg) beoefenen. Het mineraal verscherpt de waarneming en bekrachtigt de verbinding. Ze bevordert astraal reizen, spirituele ervaringen en communicatie (met name met engelen). Het fijnstoffelijke gebied bij de voeten is zeer gebaat bij haar helende werking, dit omdat Angeliet de blokkades van de meridianen en energetische paden wegneemt, zodat alles weer gaat stromen.

Emotioneel & Mentaal

Angeliet bevordert een gevoel van innerlijke vrede, verbondenheid, empathie en mededogen. Het heeft een kalmerende werking bij zware psychische belasting en heftige emoties. Het helpt eerlijk te zijn en gevoelens te uiten. De steen zorgt ook voor acceptatie in lastige omstandigheden.

Fysiek

Fysiek heeft deze blauwe engelensteen een positieve werking op de nieren en de waterhuishouding in het lichaam, vochtophoping of oedeem, keel, ontstekingen, schildklier, longen en werkt verkoelend.  De steen resoneert met het keelchakra en alle klachten behorende bij dit gebied zoals keelontsteking, schildklierproblemen zullen sterk verminderen door het dragen van deze steen. Ook het ondersteunen en behouden van het ideale lichaamsgewicht is een van haar helende eigenschappen.

Chakra

1e chakra (basis, manifestatie), 5e chakra (keel, ordenen & creëren), 6e chakra (3e oog, intuïtie), 7e chakra (kruin, overgave & geloof)

Sterrenbeeld

Waterman, Boogschutter, Schorpioen. Kreeft, Tweelingen

Toepassingen

Resoneert met het keel- en voorhoofdschakra en is dan ook uitstekend te dragen als hanger, daarnaast is zij ook geschikt om bij de voeten neer te leggen tijdens een kristal-therapie.

Angeliet gericht of gelegen op het 7e chakra bevordert astrale reizen.

Verzorging

Angeliet liever niet reinigen met water, zij kan hier niet goed tegen. Voor het reinigen van deze steen is salie een betere oplossing.

Vindplaats Angeliet

Angeliet wordt o.a. in Duitsland, Chili, Japan en Rusland gevonden.

Weetjes

Lavendel Anhydriet wordt ook wel foutief Lavendel Angeliet genoemd.

Familie van Celestien

Angeliet is naaste familie van de Celestien. Sterker nog, ze is een gecomprimeerde (miljoenen jaren samengedrukt) Celestienvorm. De stenen lijken dan ook op elkaar qua eigenschappen en uiterlijkheden. De stenen hebben dezelfde eigenschappen. Echter brengt Angeliet ook belangrijke aanvullingen voor het Aquariustijdperk.

N.b. Natuurlijk zijn de stenen niet enkel voor de hier genoemde sterrenbeelden en chakra’s maar doen ze ook voor anderen hun werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Raadpleeg daarom altijd eerst een arts.

Hieronder een kleine selectie uit onze webwinkel