Dubbelpunt Kristallen

dubbelpunt, dubbeleinde fluoriet punten, dubbeleinder, dubbele punt, edelsteen, steen, edelstenen, kopen
dubbelpunt, dubbeleinde fluoriet punten

Dubbel Einde Kristallen

Een dubbel einde, dubbeleinder of dubbelpunt kristal heeft aan beide uiteinden een duidelijke punt. Hetzij geslepen, hetzij van nature. Het dubbele einde zorgt ervoor dat de energie aan beiden kanten kan worden verspreid of geabsorbeerd. Zo kanaliseert energie naar twee richtingen tegelijk. Dubbeleinders integreren geest en materie (vrouwelijk en mannelijk) en slaan en zorgen zo voor harmonie tussen deze twee energiepunten.

Bij genezingen zijn dubbelpunters graag geziene gasten. Ze absorberen negatieve energie en doorbreken blokkades. Zo pakt bijvoorbeeld een dubbeleinder Bergkristal met groot gemak verkoudheden en koorts aan maar zijn ze ook zeer geschikt om verslavingen te doorbreken. Een stapje verder: dubbelpunters kunnen geblokkeerde delen van het eigen zelf weer her-integreren in het zijn.

Waar normale kristallen (met 1 punt) de energie laten stromen vanaf de basis naar de punt ontvangt de dubbeleinder de dubbeleinder de energie vanuit de bron direct. Door haar twee punten kan de dubbelpunt dus tegelijk twee energievormen helen. Meestal de mannelijke en vrouwelijke tegelijk.

Toepassingen

Op het 3e oog (intuïtie) gelegen bevordert een dubbelpunt telepathie.

Op het hartchakra (liefde, liefhebben) geplaatst brengt een dubbeleinder bewustwording. Het geeft inzicht in waarom de eigen ziel zich hier op Aarde heeft gemanifesteerd. Met andere woorden, waarom heb je gekozen voor het aardse leven? Tegelijk laat het ook zien waarom bepaalde keuzes zijn gemaakt. Een Citrien Dubbelpunter is hiervoor het meest geschikt.

Plaats een dubbeleinder op een (gesloten) botbreuk om het genezingsproces te bevorderen.

Bij vermoeidheid is het raadzaam een dubbeleinder (Citrien en Bergkristal zijn uitermate geschikt) tussen duim en middelvinger in de linkerhand vast te houden. Direct komt er een vitaliserende energiestroom het lichaam in door de dubbelpunt.

dubbelpunt, dubbeleinde golden healer punten, dubbeleinder, dubbele punt, edelsteen, steen, edelstenen, kopen
golden healer dubbelpunten

Natuurlijk of Gefacetteerd?

Sommige informatiebronnen geven aan dat de natuurlijke variant krachtiger zou zijn. Dit is pertinent onwaar. Juist nu in het Aquariustijdperk is het samenspel tussen mens en natuur sterker dan ooit. Een mooi gefacetteerde (geslepen) punt is enorm krachtig en blijft gewoon uit natuurlijk materiaal vervaardigd. Wel verschilt de energie iets van een natuurlijk gegroeide punt. De natuurlijke punt geeft een onderlaag van aarding mee en is vaak iets zachter terwijl de gefacetteerde punt een en al kracht uitstraalt.

Let wel goed op bij Bergkristalpunten of ze wel echt van Bergkristal zijn. Er wordt veel glazen dubbelpunt verkocht.

N.b. Natuurlijk zijn de stenen niet enkel voor de hier genoemde sterrenbeelden en chakra’s maar doen ze ook voor anderen hun werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Raadpleeg daarom altijd eerst een arts.

Hieronder een kleine selectie uit onze webwinkel