Elestiaal kwarts (skelet kwarts)

"<yoastmark

Werking Elestiaal kwarts

Elestiaal kwarts (ook wel bekend als skeletkwarts of alligator kwarts) brengt wijsheid van voor het bestaan van de mensheid en integreert deze in het fysieke lichaam door haar over te brengen via de hogere zelf. De krachtige edelsteen zorgt ervoor dat haar hoeder kan terugkeren naar de eigen ik. De staat van zijn zoals ooit bedoeld.

Spiritueel

De edelsteen  zorgt naast het terug vinden van het eigen zijn ook voor een enorme spirituele groei. Het contact met andere rijken, wezens en dimensies wordt uitgebreid. De kwartssoort wordt door sommigen ook wel de ‘meester healer’ genoemd. De steen werkt zo enorm krachtig in dat je haar voelt trekken aan alles dat je eens zo goed had vastgezet. Het is nu tijd om terug te keren naar eeuwig durende liefde en Elestiaal kwarts helpt meer dan een handje.

Emotioneel & Mentaal

Om naar de eigen ik terug te keren moeten natuurlijk de aanwezige blokkades worden verwijderd. Elestiaal kwarts opent het emotionele energie lichaam en brengt daar krachtige heling. Ook zwaardere trauma’s zoals misbruik worden liefdevol maar doelbewust aangepakt.

Fysiek

Doordat het zo enorm krachtig te werk gaat is het aan te raden veel water te drinken terwijl men de steen aanraakt of gebruikt. Dit zodat de gifstoffen die de organen los laten effectief kunnen worden weggespoeld. Geen steen voor beginners.

Naam

De steen bezit een soort driehoekige vensters of schubben. Hierdoor wordt ze ook wel alligator kwarts genoemd.

Toepassingen Elestiaal kwarts

Draag de steen dichtbij, mediteer er mee of leg haar onder het hoofdkussen.

Zet elestiaal kwarts in huis om energie van ley lijnen te pareren en het huis van goede energie te voorzien. De steen heeft exceptionele kwaliteiten in het helen van aarde en mens.

Chakra

Alle chakra’s. Met een extra sterke werking op het 2e (bezitten & verrijken, navel chakra) en 7e chakra (overgave & geloof, kruin)

Sterrenbeeld Elestiaal kwarts

Steenbok, Schorpioen, Boogschutter

De chakra’s en sterrenbeelden die we in het artikel zetten daar doet de steen het best zijn werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn of haar werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Het is dan ook verstandig om altijd eerst een arts te consulteren en die aanwijzingen op te volgen.

Hieronder een kleine selectie uit onze webwinkel

  • Elestiaal kwarts met Chloriet en Dolomiet kristallen schedel, Elestiaal kwarts met Chloriet en Dolomiet, elestial, candle quartz, alligator, bijzonder, kristallen schedel, crystal skullElestiaal kwarts met Chloriet en Dolomiet kristallen schedel, Elestiaal kwarts met Chloriet en Dolomiet, elestial, candle quartz, alligator, bijzonder, kristallen schedel, crystal skull

    Elestiaal kwarts met Chloriet en Dolomiet kristallen schedel, 14 cm ,1.24 kilo

    225.00
    In winkelmand