Fairy Stone, fee stenen (calciet)

Fairy Stones Fairy Stone
Fairy Stone

Werking Fairy Stone

Fairy Stones danken hun naam aan de Algonquin, een indianennatie uit Canada.  De stenen belichamen de voedende energie van Moeder Aarde. Ze zijn de Kinderen van de Aarde. In die hoedanigheid brengen de stenen de gedachten van de Aarde aan de oppervlakte. Ze zorgen voor pragmatische oplossingen en brengen Aardse geschenken zoals rijkdom en andere dingen die het dagelijks leven net wat gemakkelijker maken. Een speciale steen dus. In elke Fairy Stone kan je vrolijke figuurtjes uit het feeënrijk herkennen.

Spiritueel

Daar houdt deze krachtige helper echter niet op: ze helpt bij het ontvangen van hogere energieën. Hierdoor zorgt het voor een goede doorstroming van opwaartse en neerwaartse energie, waarbij helende en voedende energie naar de goede plaats kan stromen en negatieve energie afgevoerd wordt. Het is een goede steen voor sjamanistisch reizen, met name naar de benedenwereld.

Emotioneel & Mentaal

De Fairy Stone heeft zoals gezegd een sterke band met de vrouwelijke voedende energie van de Aarde. De Fairy Stone zorgt voor een helder hoofd en verscherpte concentratie. De steen zelf focust zich voornamelijk op de toekomst. Nieuwe energieën, nieuwe plannen. Maar ook geeft ze de ruimte om oude problematiek op te lossen. Ze biedt rust en een veilige basis zodat er vol energie naar de toekomst kan worden gekeken. De stenen brengen vreugde en verwijzen negatieve emoties naar het rijk der fabelen.

Fysiek

Fysiek heeft de steen een positieve werking op het hart en de bloedcirculatie. Ook gewrichtspijnen en ziekten als reuma en artrose zijn gebaat bij de helende steen.

Weetjes Fairy Stone

Fairy Stones zijn zeldzaam en eigenlijk deels steen, deels fossiel en deels mineraal.

De runentekens in Fairy-taal die de stenen bevatten zijn veroorzaakt door paardenstaart en algen (fossiel).

Toepassingen

Fairy Stones zijn geweldige anti-stress stenen. In plaats van een stressbal het kristal in de hand houden werkt enorm heilzaam.

Chakra

Allemaal.

Verzorging Fairy Stone

De Fairy Stones niet reinigen met water.

De chakra’s en sterrenbeelden die we in het artikel zetten daar doet de steen het best zijn werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn of haar werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Het is dan ook verstandig om altijd eerst een arts te consulteren en die aanwijzingen op te volgen.

Hieronder een kleine selectie uit onze webwinkel