Goud Obsidiaan

goud obsidiaan kristallen schedel, gold obsidian crystal skull
een goud obsidiaan kristallen schedel

Goud Obsidiaan werking & betekenis

Goud Obsidiaan brengt de zon met zich mee. Het is nauw aangesloten op het 3e (ziels) chakra en combineert het beste van twee werelden. Het brengt blokkades onder de aandacht maar laat meteen zien hoe deze op een positieve wijze op te lossen. Hierbij hoort dat het laat zien hoe het leven beter in te richten zodat alles weer rust en harmonie uitstraalt. Het verwijdert drijfveren van het ego en laat luisteren naar de ziel. De steen laat verborgen talenten opkomen en maakt deze inzichtelijk.

Spiritueel

Zoals gezegd is Goud Obsidiaan een echte zielwerker. Het haalt warmte en vertrouwen dat de ziel herbergt naar boven en laat genieten. ‘Luister naar de ziel, niet naar het ego,’ lijkt de steen te fluisteren. Werk je met intenties? Deze krachtige heler maakt de kracht om te manifesteren vele malen groter. Hierdoor wordt het nog makkelijker mogelijk om vanuit het hart te leven en een geheel nieuw positief leven te creëren.

Emotioneel & Mentaal

Het zonnige Goud Obsidiaan is een edelsteen die positivisme en doorzettingskracht brengt waardoor geen probleem meer teveel is. Negatieve overtuigingen worden geheeld zodat er weer ruimte is voor positiviteit en leuke dingen. De steen heeft een sterk helende werking op alle ‘mentale ziekten’ die te maken hebben met negativiteit of ook de veroorzaking er van. Ook is het een veel gebruikte heler bij impotentieklachten door neerslachtigheid.

Fysiek

Fysiek helpt het zonnetje in huis de spijsvertering, kwetsuren, versnelt het heel proces bij wonden, maagzweer, zuivert de bloedsomloop en helpt bij alvleesklierproblematiek zoals bijvoorbeeld suiker. Ook behulpzaam bij nierproblematiek zoals nierstenen en problemen met de blaas.

Chakra’s

1e chakra (aarde manifestatie), 3e chakra (ziel, gevoelswarmte, solar plexus)

Vindplaats Goud Obsidiaan

Schotland, Mexico, Verenigde Staten, China

N.b. Natuurlijk zijn de stenen niet enkel voor de hier genoemde sterrenbeelden en chakra’s maar doen ze ook voor anderen hun werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Raadpleeg daarom altijd eerst een arts.

Hieronder een kleine selectie uit onze webwinkel