Goud Rutiel

"<yoastmark

Werking Goud Rutiel

In elk aspect van het leven overvloed creëren? Goud Rutiel helpt graag. Deze hoogenergetische steen maakt het leven makkelijker. Negatieve en echt donkere energie worden verdreven, de geest (gedachten) helder gemaakt, boodschappen van de ziel weer duidelijk en overvloed aangetrokken. Nog niet genoeg? De steen versterkt en passant ook nog het contact met het goddelijke, laat boodschappen duidelijker doorkomen en heeft het vermogen om dit voort te laten duren.

Spiritueel

Het bij je dragen van deze steen kan enorme effecten hebben. Doordat het negativiteit en blokkades weghaalt en tegelijk de verbinding met de ziel en wilskant herstelt, gebeurt er nogal wat. De omgeving en eigen gedachten kunnen al snel gaan veranderen. Als mooie ‘bijkomstigheid’ schoont de steen het aura op zodat ook spiritueel de groei die nodig is kan worden aangegaan.

Intentie

Enorm sterk ook voor diegenen die graag met intentie bezig zijn. Zet de door jouw gewenste intenties op een rij terwijl de steen gedragen wordt. De steen helpt sowieso om alle intenties naderbij te trekken dit door zijn sterke band met de ziel en de wilskracht. Gedachten materialiseren veel sneller met deze steen.

Emotioneel & Mentaal

Goud Rutiel creëert een goed gemoed en is dus zeer behulpzaam bij depressies. De steen maakt creatief en vrolijk. Verder krachtig bij: angsten, gegeneraliseerde angststoornis, PTSS, fobieën, zelfhaat. Vergeven van de eigen zelf in alle aspecten en ‘levels’? Deze gouden helper staat paraat en beschermt tegen energie van buitenaf.

"<yoastmark

Fysiek

Over de steen wordt gezegd dat ze parasieten tegengaat. Verder stimuleert het groei in de cellen en is het behulpzaam bij kapot weefsel, stembandproblematiek, schildklier, alvleesklier, nieren, blaas en darmen.

Kwarts met Rutiel fantoom

Prachtige eigenschappen maar wat voor steen is het nou precies? Goud Rutiel zijn dunne goudkleurige draadjes die in kwarts liggen opgesloten. Dit kan Bergkristal of Rookkwarts zijn. De dunne draadjes zorgen dat de steen tot grote hoogte wordt ge-energetiseerd. Omdat kwarts ook als versterker fungeert is de combinatie van beiden stenen reuze. De steen versterkt dan ook elke aanwezige steen.

Chakra

Krachtige steen voor alle chakra’s maar vooral het 3e chakra (solar plexus, gevoelswarmte, alvleesklier). Het stimuleert ook het Hoger Bewustzijn.

Vindplaats Goud Rutiel

Madagaskar en Brazilië.

Gebruik van Goud Rutiel

Een dagelijkse meditatie met de steen is misschien wel de krachtigste manier om hem te gebruiken. Houd de steen in een hand en programmeer je intenties. De steen helpt met het hogere contact, de hoogste spirituele begeleiding en roept bovendien een overvloed aan in elk aspect van het denken.

Draag de steen als hanger voor een goed gemoed, vrolijkheid en overvloed.

Combineren met andere stenen

Goud Rutiel laat zich goed combineren met hoge frequentie stenen. Brookiet Fantoom, Kunziet, Golden Healer, Anandaliet, Citrien en Labradoriet zijn goede matchen.
Ook is het handig een aardende steen te gebruiken bij de Goud Rutiel. Omdat juist de aarding zo belangrijk is! Tripliet, Obsidiaan, Rode Jaspis en Carneool zijn enkele goede voorbeelden.

Sterrenbeeld Goud Rutiel

Leeuw, Ram, Maagd, Tweelingen, Vissen, Schorpioen en Boogschutter.

N.b. Natuurlijk zijn de stenen niet enkel voor de hier genoemde sterrenbeelden en chakra’s maar doen ze ook voor anderen hun werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Raadpleeg daarom altijd eerst een arts.

Hieronder een kleine selectie uit onze webwinkel

Reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>