Groene Opaal

Groene Opaal

Naast de krachten die iedere Opaalsoort bezit kent deze groene variant een wel heel bijzondere werking: het laat contact leggen met deva’s en natuurwezens. Adem in de steen en je bewustzijn en derde oog worden automatisch geopend. De steen geeft een zacht voedend schild waardoor natuurwezens zich veilig en beschermd voelen in het contact met ons. De mooiste meditaties en contacten zijn mogelijk met deze bijzondere edelsteen. De steen brengt rust, harmonie en liefde. Verder is het zo dat Groene Opaal ook enorm goed haar werk doet voor planten en simpelweg de gehele leefomgeving. Het nodigt goedaardige natuurwezens uit om zich in de omgeving op te houden. Planten groeien en bloeien in al hun pracht en het huis wordt een zachte, prettige omgeving.

Spiritueel

Ook spiritueel is Opaal een krachtige steen. Het zorgt dat negativiteit geen kans krijgt om aan te haken. De steen trekt positieve gebeurtenissen aan waardoor een leven in overvloed binnen handbereik ligt. Maar Opaal is meer dan een vrolijke noot, het zorgt dat hogere lichtfrequenties indalen in het lichaam. Het vergroot hiermee helderziendheid en andere paranormale vermogens. De steen geeft inzichten, vergroot de intuïtie en laat lucide dromen. Entiteiten naar het licht brengen? Opaal draait er de hand niet voor om. Het licht van deze steen is gelinkt aan Mercurius en Hermes, de dodenvaarder. Houd de steen in je hand terwijl je verdwaalde entiteiten naar het licht brengt. Ook een krachtig instrument bij het helen van vorige levens.

Emotioneel & Mentaal

Het geeft liefde voor mooie dingen en laat genieten van alles om je heen. Het trekt liefde aan en zorgt ervoor dat passie en seksualiteit weer opleven. Een steen met een erotisch tintje dus. Tegelijk worden kwaliteiten als loyaliteit en trouw versterkt. De steen schenkt een zonnige kijk op het leven. Draag de steen bij je om een fijne positieve flow te creëren. De wereld verandert met Opaal. Ideale steen bij angsten, zweverigheid, stress, burn-out, depressie en zelfs nog zwaardere psychische klachten.

Fysiek

Fysiek stimuleert de steen zelfgenezend vermogen van het lichaam en werkt zuiverend. Het heeft een positieve werking op het geheugen, werkt goed tegen stemmingswisselingen bij menstrueren, overgang of zwangerschap, ziekte van Parkinson, hart, infecties, koorts en bijnieren, hart, voortplantingsorganen, bloeddruk, geeft kracht aan organen in de onderbuik, cholesterol, bloedsomloop, nachtmerries, spataderen, verkalking en spijsvertering.

Chakra

1e chakra (geslachtsklieren, manifestatie), 4e chakra (hart, thymus, liefde & lief hebben), 7e chakra (overgave & geloof, epifyse, kruin)

Sterrenbeeld

Tweelingen, Kreeft, Schorpioen en Maagd.

N.b. Natuurlijk zijn de stenen niet enkel voor de hier genoemde sterrenbeelden en chakra’s maar doen ze ook voor anderen hun werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Raadpleeg daarom altijd eerst een arts.

Hieronder een kleine selectie uit onze webwinkel

Reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>