Larvikiet

Larvikiet Informatie, werking en betekenis
Larvikiet Informatie

Werking Larvikiet

Larvikiet is een sjamanistische steen die van vele markten thuis is. Zo beschermt deze Noorse krachtpatser tegen negatieve energie en doorbreekt vloeken. Een Oud-Noors (en Engels) gebruik vertelt om de stenen om het huis te leggen voor bescherming tegen het kwaad. De steen kent een sterke verbinding met Moeder Aarde. Hierdoor beschermt het tijdens spiritueel werk en geeft harmonie en rust. Maar er is meer. Veel meer…

Spiritueel

Spirituele magische steen die behulpzaam is met reizen door dimensies, tijd en de sjamanistische werelden. Verbreekt vloeken en helpt haar drager om geaard en beschermd te blijven tijdens spirituele processen. De steen maakt mediumschap en andere spirituele bezigheden makkelijker. Larvikiet is verbonden aan de elementen Aarde en Lucht. Wijsheid en heling, magie en mediumschap. Aardmagie is voor deze steen dus geen grote moeite. Water aanroepen (regenmaker) of juist een gebied laten drogen? Deze steen helpt graag.

Emotioneel & Mentaal

Naast weermagie hebben de elementen natuurlijk meer nut. Zo laat het element water je leven vloeien, brengt emotionele heling en zoekt wegen om problemen te overwinnen. Het element Aarde geeft kracht, brengt het volledige potentieel, geeft wijsheid en overvloed. Ook laat Aarde de verlangens van anderen en jezelf zien. De prachtig glanzende steen laat haar drager in zijn of haar volle kracht staan, helpt bij leerprocessen en creëert nieuwe paden in de hersenen. Met Larvikiet haal je het beste uit jezelf. De steen brengt emotionele heling en is een grote hulp bij depressies en mismoedigheid.

Fysiek

Larvikiet helpt om ziekte te detecteren en geeft het lichaam haar kracht en levendigheid terug. Hierdoor is de steen een grote hulp bij welk genezingsproces dan ook. Ontgift weefsel, cellen en de lymfe. Werkt goed op de longen, zenuwstelsel, bloeddruk, eierstokken, baarmoeder, nieren en maag.

Sterrenbeeld

Tweelingen, Weegschaal, Waterman, Kreeft, Schorpioen en Vissen.

Vindplaats Larvikiet

Noorwegen, Groot-Brittannië.

Chakra

Allen, maar werkt extra sterk op het 1e chakra (aarde, manifestatie, geslachtsklieren) en het 3e chakra (gevoelswarmte, plexus solaris, pancreas)

De chakra’s en sterrenbeelden die we in het artikel zetten daar doet de steen het best zijn werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn of haar werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Het is dan ook verstandig om altijd eerst een arts te consulteren en die aanwijzingen op te volgen.

Hieronder een kleine selectie uit onze webwinkel